Фалшива новина ли е разследването на БТВ за 1 млн.

...
Фалшива новина ли е разследването на БТВ за 1 млн.
Коментари Харесай

Кирил Добрев: ГЕРБ да не се занимават с партийно строителство в БСП

„ Фалшива вест ли е следствието на БТВ за 1 млн. и 200 хиляди лева, които е дал министърът на опазването на здравето на щерка си и нейния другар? Той разпределя публичен запас. Фалшива вест ли е всичко, което прави ОЛАФ по следствие за автомагистрали или това, което се случва с публичните поръчки? “ Това попита зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев в утринния блок на БТВ. Той съобщи, че в случай че парите, взети като заем отиват като вложения в стопанската система, би бил склонен. „ Но това са средства, които се харчат и раздават, без да се вършат промени. И това е коренната разлика сред нас “, изясни Добрев. Според него на българския жител му е пуснало от корупционните схеми, които ГЕРБ въртят. „ Това са феодални владения, които се управляват от гербаджии, облечени във власт “, сподели още той.

„ Цветанов споделя, че не сме опция, Горанов – че сме неприятна опция. Каква опция сме преценя българският народ. И Цецка Цачева беше безалтернативна, само че май в този момент Радев е президент “, разяснява той. Според него няма по какъв начин ГЕРБ да харесат Българска социалистическа партия. „ Затова сме ръководещи и съпротива – да бъдем съперници “, посочи той. Добрев е на мнение, че конференцията на ГЕРБ е била в стила на Антон Тодоров, който към този момент работи в централата на ГЕРБ. „ Нито господин Цветанов, нито господин Борисов ще могат да управляват опозицията, както са го правили през годините. Имало е опити и през днешния ден тя не може да бъде следена. Нека ГЕРБ не се занимават с партийно строителство в БСП“, безапелационен е зам.-председателят на Българска социалистическа партия. Той благодари за психоанализата на Томислав Дончев, само че уточни, че към него във връзка НДК му се вършат прокурорски разбори и го посъветва да не се занимава с Българска социалистическа партия и да не прави портрети. „ Имат си задоволително работа по структурите и извънредно тежка коалиция с патриотите – да се занимават с тях “, добави той.

Кирил Добрев акцентира, че в никакъв случай не е имало решение на партията за общо ръководство с ГЕРБ. Той изясни, че двете партии се разминават изрично по политики, схващане, философия. „ Докато е това управление, Българска социалистическа партия няма късмет да взе участие в ръководството на страната, в случай че е втора политическа мощ “, безапелационен е той. Зам.-председателят на Българска социалистическа партия изясни, че е извършено работно съвещание на Конгреса с извънредно мощен дневен ред и тирада на Корнелия Нинова – директна, директна и откровена. „ Една част от лицата в Българска социалистическа партия са леко изолирани. Нинова поддържа връзка от ден на ден с елементарните партийни членове, главните партийни организации. Онзи партиен хайлайф, който постоянно е мислел, че може да управлява ръководителя, се усеща изолиран “, съобщи Добрев. Според него Българска социалистическа партия е друга, нова и изменена. Той изясни, че множеството от хората, наричал преди „ фараони “, през днешния ден работят за Българска социалистическа партия и са съгласни с ролята си да не бъдат на първия ред. „ Но има и такива, които не престават да желаят да бъдат фронтмен “, уточни той.

По неговите думи Корнелия Нинова е станала ръководител, тъй като е водела борба с ГЕРБ, а не вътрешно-партийни борби. „ Тя стана любим на партията, тъй като даваше опция на ГЕРБ. С вътрешнопартийни борби и апаратни игри, ръководител не се сменя и ръководител не се става “, безапелационен е зам.-председателят на Българска социалистическа партия. Той акцентира, че ръководителят е в изключителното си право да си избира екипа и всеки един от него може да бъде заменен. „ Няма по какъв начин ръководителят да бъде „държан“, тъй като се избира от всеки един редови социалист, съгласно смяна в Устава “, посочи Добрев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР