Фалшива новина е позицията на общински съветници от Възраждане“, че

...
Фалшива новина е позицията на общински съветници от Възраждане“, че
Коментари Харесай

Павел Попов: Фалшива новина е, че е намалена квадратурата на площадките на ДГ „Щастливо детство“

Фалшива вест е позицията на общински съветници от „ Възраждане “, че е понижена квадратурата на площадките на детска градина „ Щастливо детство “ във Варна. Твърдението е подстрекателство и се прави посредством процедурни въпроси по време на съвещанието на Общинския съвет. Това е корист с процедурата и вкарва жителите в подвеждане. С тези думи заместник-кметът по обучение, просвета и спорт Павел Попов опроверга изказване на общинските съветници от опозицията по отношение на детска градина „ Щастливо детство “.

Площадките в градината са въведени в употреба на 15 февруари т.г. без смяна на плановете и издаденото позволение за градеж, което е от 03.12.2020 година, посочи заместник-кметът Попов, като се обърна към ръководителя на Общинския съвет да не позволява посредством процедурни тактики да се вкарват в подвеждане жителите по значими тематики.

Припомняме, че детска градина „ Щастливо детство “ се намира в централния регион „ Одесос “ . Площадките на градината са ситуирани в парцел общинска благосъстоятелност, директно до детското заведение.

Спортният комплекс в регион „ Вл. Варненчик “ действа и там се организират спортни събития, сподели още Попов в отговор на общински консултант, който твърдеше, че оборудването не работи , с което зам.-кметът опроверга и второто направено подстрекателство, че залата не работи.

Припомняме, че в спортния комплекс се практикуват всички типове спортове, като се изключи тези с топка. Причината е, че в предходния бюджет не са заложени средства за закупуване на мрежи, само че такива има в сегашния. Заместник-кметът Попов обърна внимание да не се вършат спекулации с обстоятелствата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР