Фалшива новина е, че сме изпускали язовир Ивайловград, за да

...
Фалшива новина е, че сме изпускали язовир Ивайловград, за да
Коментари Харесай

МОСВ не участва в битката с бежанците, изпускайки язовири

Фалшива вест е, че сме изпускали язовир Ивайловград, с цел да наводняваме бежанците в Гърция. Никой не е желал от България такова нещо.

Това съобщи екоминистърът Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и в предаването “Лице в лице” по бТВ.

52 са значимите язовири в България и за тях получаваме информация всеки ден. Графиците на язовирите са налични в уеб страницата на Министерство на околната среда и водите. Министерство на околната среда и водите не взе участие в борбата с бежанците, изпускайки язовири, безапелационен е той.

Димитров разяснява и какво се случва с водната рецесия в Перник.

Водата за Перник е обезпечена. От три места събираме вода, с цел да осигурим вода на Перник. Спрял съм водата на Владая, с цел да събираме вода за Перник. Аз не съм министър на Перник. Ползвали са същото количество, което и предходната година, а в този момент са на режим. Все не им стига водата. Да си оправят дупките, като си закърпят инсталациите, като си усвоят милионите, които сме им дали, ще им стига водата, сподели екоминистърът.
Количеството вода за Перник ще се подаде, такова каквото е било предходната година, сподели той.

По думите му всичко е обезпечено, водата може да тръгне към Перник. Фандъкова, министерство на енергетиката, Министерство на околната среда и водите са си свършили работата.
Перник не са извадили позволение, за това не може да тръгне водата, сподели екоминистърът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР