Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите. Правителството

...
Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите. Правителството
Коментари Харесай

Най-силната антикризисна мярка е смяната на това правителство

„ Фалшива вест е, че Българска социалистическа партия желае отсрочване на изборите. Правителството на Борисов усили рецесията със своите некомпетентни и безредни решения. Сега търси отплата за неуспеха си с всяване  на боязън и суматоха. Да използваш здравната рецесия за изборни цели е цинизъм. Вярвам в мъдростта на българските жители, които ще отговорят на този цинизъм с всеобщ избор на 4.04.2021 година Смяната на тази власт ще бъде най-силната антикризисна мярка. Тя ще даде опция за възобновяване на държавността и за вероятност пред България “. Това съобщи в Монтана Корнелия Нинова.

Председателят на Българска социалистическа партия се срещна и беседва с членове на партията и единомишленици от града в границите на обиколката й в Северозападна България.

Нинова още един път настоя във връзка въвеждането на нов локдаун от понеделник държавното управление незабавно да разгласи данъчна почивка за бизнеса и да предприеме директно подкрепяне с несъмнено сума месечно на всички семейства през време на рецесията. Тя уточни, че дребните и междинни предприятия се нуждаят незабавно от държавна помощ, с цел да запазят работните си места и да продължат да действат. Данъчната почивка се постанова, с цел да могат да останат пари за заплати.

Лидерът на Българска социалистическа партия за следващ път и от Монтана прикани ръководещите да спрат хаоса, да проявят воля за попречване на бъдещи вреди от локдауна и предложи дружно с обезщетителните стопански и обществени ограничения и ръководство на рецесията като възобновяване описите за имунизиране на рисковите групи, незабавно обезпечаване на ваксини отвън контрактуваните - съветска и китайска, обособяването на коронавирус лечебни заведения и чисти лечебни заведения, с цел да продължи естественото действие на здравните заведения и за други болести.

„ Никой не би трябвало да остава самичък в тези сложни времена “, още веднъж акцентира Корнелия Нинова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР