Falling for Christmas е първата голяма роля за Линдзи Лоън

...
Falling for Christmas е първата голяма роля за Линдзи Лоън
Коментари Харесай

След 10 години пауза: Завръщането на Линдзи Лоън

" Falling for Christmas " е първата огромна роля за Линдзи Лоън от повече от десетилетие насам. Филмът е заел първото място в света в класацията на Netflix. Това е много впечатляващо достижение за звездата, която си взе дълга отмора от актьорството, с цел да се концентрира върху откриването на нощни клубове в чужбина.

е една от най-големите детски звезди на планетата от края на 90-те до началото на 2000-та години на предишния век, участвайки в хитови филми като " Капан за родители “ и „ Шантав петък “. Малко след излизането на кино лентата " Гадни девойки " през 2004 година обаче персоналните проблеми на актрисата стартират да засенчват кариерата ѝ и се стига до такава степен, че никой влиятелен човек в сектора не желае да работи с нея . За благополучие 36-годишната звезда наподобява е на прага на завръщането си, като MovieWeb оповестява, че последният ѝ филм „ Falling for Christmas “ сега е номер едно в света в Netflix.

" Falling for Christmas " е първата огромна роля за от повече от десетилетие насам, защото актрисата прекара години в незначителни функции в самостоятелни филми и голям брой участия в телевизионни риалити излъчвания. Премиерата на празничния филм в Netflix се състоя на 10 ноември.

 Добави изложение

В новата сантиментална комедия на Netflix Линдзи Лоън се превъплъщава в облика на Сиера Белмонт - млада и неотдавна сгодена наследница . В дните преди Коледа тя претърпява ски случай и е диагностицирана с амнезия. Малко по-късно тя се оказва под грижите на хубав притежател на хижа и неговата щерка.

Линдзи Лоън е похвалена за завладяващата си сила и натурален сексапил . В уеб страницата за обобщаване на рецензии Rotten Tomatoes филмът има 55% рейтинг от рецензиите на 31 критици. Оценката на публиката е доста по-висока - 68% от над 100 оценки на фенове.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР