Фактурите за потребена електроенергия към Електрохолд Продажби вече могат да

...
Фактурите за потребена електроенергия към Електрохолд Продажби вече могат да
Коментари Харесай

Сметките за ток към Електрохолд вече могат да се плащат през сайта

Фактурите за потребена електрическа енергия към " Електрохолд Продажби " към този момент могат да се заплащат през виртуалния POS терминал на уеб страницата на компанията без регистрация.

Това осведомиха от сдружението, оповестява Българска телеграфна агенция.

За задачата е нужно само въвеждане на потребителски номер, като след заплащането клиентите имат опция да смъкват квитанция от осъществената трансакция.

Ако потребителите желаят да запазят въведените данни за последващо заплащане, е належащо да дават имейл и телефонен номер. На посочения електронен адрес ще получат и разписката за платените към този момент фактури, прецизират от " Електрохолд ".

Услугата е въведена през септември 2023 година и до този миг от нея можеха да се възползват само клиенти, регистрирани за приемане на електронна фактура. С виртуалния POS терминал услугите на доставчика на електрическа енергия – " Електрохолд Продажби ", към този момент са изцяло цифровизирани, показват от компанията. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР