Фактурата на “Промяната“, която докара хората до бедност, я плаща

...
Фактурата на “Промяната“, която докара хората до бедност, я плаща
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Фактурата на Промяната“ я плаща народът

„ Фактурата на “Промяната “, която докара хората до беднотия, я заплаща народът “. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов при обиколката си в Карловско и Сопот. С него бяха ген. Константин Попов, регионалния координатор Георги Мараджиев и претендентите за народни представители Данка Люртова и Иван Петков.

На многолюдния обичаен петъчен пазар на производителите в Баня, търговците се обърнаха към Рашидов с думите: " Щастливи сме, че дойдохте на пазара при нас, елементарните хора! Едно е да ви гледаме по тв приемника, друго е да ви стиснем ръката. Вие сте умен човек, знаем какво сте основали и като художник и като политик – всички видяхме по какъв начин спасихте Народното събрание от рецесията с избора на ръководител. Вярваме Ви. “

Рашидов им благодари за доверието и посочи, че ГЕРБ може да избави България като направи постоянно държавно управление, което да стабилизира страната.

„ Над 2 милиона и половина даде последното държавно управление на ГЕРБ за община Карлово. От тях 1 милион и 200 хиляди лв. са за реорганизация и главен ремонт на улици и зелени площи в град Баня. Над половин милион бе разпределен за ремонт на улици в град Карлово и още толкоз за улиците в селата от общината. Пари са стигнали и до най-малките обитаеми места, тъй като ГЕРБ гради, а не сее ненавист и съсипия “, разяснява претендентът за депутат Данка Люртова. Тя акцентира, че страната има потребност от устойчиво и работещо държавно управление, което да спре непрекъснатото повишаване на цените на стоките и услугите, да увеличи приходите. Защото хората желаят да живеят умерено и несъмнено.

„ Всички имаме потребност от опитни и способени хора във властта, които да могат да носят политическа отговорност, а не от инцидентно попаднали там дилетанти. Защото хората са изтощени от неистини и празни обещания, от високата инфлация, разочаровани са, че страната ги е изоставила в рецесиите последните две години. Време е за постоянно държавно управление, а ние от ГЕРБ сме подготвени да понесем тази отговорност “, посочи и регионалния координатор Георги Мараджиев.

„ През тази акция обиколихме и най-отдалечените обитаеми места в Пловдивска област, за мен всички хора са значими. Сигурен съм, че ще изберат вярната бюлетина с номер 2 “, сподели в умозаключение Вежди Рашидов.


ТЕМА преди 3 часа 463 преди 5 часа 3016 преди 5 часа 415
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР