Фактите са си факти - декември е точно зад ъгъла

...
Фактите са си факти - декември е точно зад ъгъла
Коментари Харесай

Инфлуенсър по призвание: Половинката на Лъчо от СкандаУ за сбъднатата мечта и отговорността

Фактите са си обстоятелства - декември е тъкмо зад ъгъла и напълно скоро ще осъзнаем, че и тази година се изниза ненадейно. Ще стартираме да си вършим равносметки на постигнатото, на непостигнатото, ще чертаем нови пътища. Точно на такава вълна е и Ралица, нежната половинка на Лъчо от СкандаУ, която в края на ноември към този момент е подготвена със своята равносметка.

" Не сме на прага на 2022, с цел да си поисквам нещо, само че пожеланията ми от 2021 се сбъднаха... Здрава съм, както и всички към мен, работя най-интересното нещо, което съм работила досега и имам нечовечен мъж до себе си, който не се е изгубил и продължава да ми е огромна поддръжка. Детето пораства ", стартира Ралица. Но, става известно, измежду пожеланията ѝ за тази година е имало и нещо друго. 

Виж още: Дубай ѝ е като втори дом: Палома Митева се любува на топ разкош в Обединени арабски емирства

Ралица споделя, че когато почнала да натрупа почитатели в Instagram, имала " мъничка фантазия " - и тя като другите инфлуенсъри да получава дарове от разнообразни марки. " Сега, няколко години по-късно, това се случва, само че по-важното сега ми е да остана себе си и да не ви заблуждавам с облик, който не е истина ", акцентира и дава обещание тя. Ралица споделя, че отговорно избира марките, с които да работи, както и всичко към партньорствата си. 

Инфлуенсърката признава, че тази купа, " инфлуенсър ", ѝ бърка в здравето и за нея това е просто човек, който въздейства на другите. " И в този смисъл, уповавам се в миналото да сте научили нещо потребно от мен ".

Виж още: 5 звезди, които желаеме да забележим във VIP Brother! 

Но умерено, Ралица не се е взела прекомерно на съществено или най-малко по този начин твърди. И дава обещание напълно скоро да застане зад смислена благотворителна идея. 

Изображение: https://www.instagram.com/rali.q/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР