Фактите доказват, че Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на

...
Фактите доказват, че Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Явно БТВ е под влиянието на Божков и искат да дестабилизират държавата

Фактите потвърждават, че Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от банкрутира всичко, до което се допре. 2016 година му споделих, че си заслужава ЦСКА да бъде избавен и оздравен, а не да се банкрутира. Тогава бях изпълнителен шеф на сдружението, което той след това подари на почитателите, тъй като видя, че няма да му мине проекта. Това сдружение стана притежател на сдружението ЦСКА. Най-просто казано - почитателите за притежатели на ЦСКА 1948.

Това сподели в предаването "От дузпа в тъч " по Sportal TV предприемачът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в. "Божков се пробва да прави някакви политически фарсове, само че няма да стигне до на никое място. Аз предизвестих Тити Папазов да не му има вяра за акциите, тъй като аз бях в неговото състояние през 2016 година. Тогава мен ме лъжеше за оздравяването на ЦСКА, а в този момент Тити го излъга за акциите.

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от си е един остарял велинградски лъжец, най-слабият възпитаник на Владо Доктора - прочут велинградски комарджия ", разяснява Найденов цирковете с акциите на Левски.

"Когато Божков стартира да ни заплашва с убийства, ние му казахме, че ще вдигнем звук по медиите.

Той ни сподели - какви медии, вие сте заглушени, няма къде да се оплачетеКакво правеше Божков - водеше Флориан Скала по Куршавил, същото правеше и с интернационалния аферист Барак Алон. В БТВ се пробвах да дам изявление и нищо не стана. Виждаме в този момент, че Божков приказва единствено там. Явно тази телевизия е под негово въздействие и се пробват да дестабилизират страната, тъй като не има харесва, че след 30 години народна власт най-накрая нещо се случва и има правораздаване. Днешните му велики разкрития са цялостен смях. Какво да приказваме - човек с 12 досъдебни производства му се дава ефирно време в БТВ в 8 сутринта, в прайм тайма. Какво да приказваме повече. Тези диалози напълно умерено могат да бъдат фалшифицирани. Аз също съм страдал от тези фалшификации на ченгетата, които работят за него ", разкри Найденов.

"Не разбирам кой желае да му открадне бизнеса. Пак ще повторя, че всичко, до което се допре, го е банкрутирал. Фирмите, които спонсорираха Левски, не си плащаха и укриваха налози. Ако Божков беше работил по всички правила на Закона за хазарта, тези негови компании нямаше да могат да спонсорират Левски. Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от през всичките години е имал доста съдружници. 99.9% бяха изгонени със кавги, закани, крадене на бизнес и всички си мълчаха. Е, ние не сме такива и не си мълчахме. Дадохме показания и разкрихме всичките му далавери ", съобщи Найденов.

"В момента против Божков тече следствие. Аз съм дал клетва, разпитван съм и не мога да разясня тематики от следствието. Искам да уточня, че моите сигнали против Божков са подадени по времето на Сотир Цацаров, а реализацията по тях почна по времето на Иван Гешев.

По времето, когато Божков беше в ЦСКА, се случиха доста побоища над съдии и футболисти. Феновете на ЦСКА още не могат да му простят, че продаде купата. Факт е, че Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от излезе от футбола и побоищата стопираха. Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от се върна във футбола и няколко месеца по-късно пребиха маркетинговия шеф на Левски. После бе пребит и Слави Ангелов. Странни съвпадения. Главният прокурор сподели, че профилът на поръчителите на побоя над Слави Ангелов е на такива хора, които целят дестабилизация на страната. Аз обмислям над думите на основния прокурор и откривам тези странни съвпадения с побоищата ", разкри Найденов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР