Фактифицираната снимка на принцесата на Уелс за Деня на майката

...
Фактифицираната снимка на принцесата на Уелс за Деня на майката
Коментари Харесай

„Наистина зле направените“ фотошоп умения на Кейт Мидълтън бяха опустошени от редактора на пресагенцията

Фактифицираната фотография на принцесата на Уелс за Деня на майката демонстрира следи от неприятни фотошоп умения, толкоз неприятни, че бяха разказани като „ алена линия “ от новинарски редактор в една от водещите международни прес-агенции.

Принцеса Кейт призна по-рано в понеделник, че е редактирал фотографията на нея и децата й и даже излезе с откровено опрощение след някои от международните водещи пресагенции го упрекнаха, че е изменен.

Асошиейтед прес (AP) Reuters, Agence France-Presse (AFP) и Getty Images поотделно издадоха „ уведомление за заличаване “ до медийни организации по целия свят, в което потвърдиха, че изображението е изтрито от техните библиотеки. Прес асоциацията на Обединеното кралство направи същото, до момента в който не получи спомагателна информация от двореца Кенсингтън.

Сега заместник-директорът на новините на AFP подлага на критика неприятните умения за редактиране на фотоси, като уточни погрешно подравняване в ръката на принцеса Шарлот. ‌Ерик Барадат сподели: „ Това беше направено малко бързо от вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР