ФАКТИ стартира поредица от материали с призив към Йорданка Фандъкова

...
ФАКТИ стартира поредица от материали с призив към Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

Тема на ФАКТИ: Ще бъде ли Фандъкова новото жертвено агне на ГЕРБ?

ФАКТИ започва поредност от материали с апел към Йорданка Фандъкова да осмисли добре възможната си кандидатура за трети мандат като кмет на София. По всичко проличава, че един път захапан, кокалът няма да бъде пуснат елементарно и Фандъкова ще взе участие във вота и този път. И въпреки да са дребни възможностите за поврат, считаме, че тази София, която Фандъкова оставя и това, което (не) се случва в града през последните месеци са задоволително сериозна причина тя да няма задоволително причини да изиска поддръжката на столичани през октомври. И в последна сметка да се откаже от кандидатурата си. Днешната тематика, по която ще проучваме ръководството на Йорданка Фандъкова може да се назова " изцяло творчество ".

През тази година София празнува 140-годишнина откогато е столица на България. Юбилеят се уважи, като градът на процедура бе оставен на самотек и замязя повече на образователна площадка. София продължава да е неудобен, неразвиващ се и ленив град в управническо отношение.

През 2019-а в София доста неща не се случиха. Повечето от начертаните проекти при започване на годината и това към този момент е традиция. Очевидно отдадена на грандиозното си няколкомесечно премисляне дали да се кандидатира за нов мандат, Йорданка Фандъкова, както и подопечните ѝ, вместо да блеснат най-после, тотално разочароваха. Защото да преасфалтираш няколко булеварда е нещо, което даже не би трябвало да е кой знае каква вест за столица на страна от Европейски Съюз в 21-и век. Новина обаче е ремонтът на централната градска част, зона 2, обхващаща ул. " Граф Игнатиев ", пл. Славейков, пл. Гарибалди. Ремонтът се трансформира в цяла сага, а в последна сметка резултатът е жалък. Дори в България, в надалеч по-малки обитаеми места, има доста по-изпипани централни елементи, на които столицата да завиди. Центърът на София остана едно сиво, захабено и демоде място. По нищо неприличащо на сектор след главен ремонт. В елементи няма да навлизаме, цялостното усещане е изрично. Очевидно обаче в Столична община никой не се трогна. Дотолкова, че нещата към този момент наподобяват на насмешка. Припомняме - на 12 март Йорданка Фандъкова съобщи пред публицисти, че печално известните трамвайни ограничители, познати като " перки на акула " ще бъдат отстранени. Днес, 21 август, над 5 месеца по-късно, те към момента не са допрени, при все, че отстраняването им е обикновено. Нещо повече - не престават да стават причина за произшествия, а хората към този момент взимат нещата в свои ръце, премествайки ги, какъвто случай имаше през вчерашния ден. Изобщо това, което ръководството на ГЕРБ, стабилно реализира в цялата страна, е на всевъзможни равнища да подтиква хората да осъзнават, че властта е само и единствено в техните ръце и би трябвало да се активизират и да се оправят сами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР