ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Газпром удрят отвън, ГЕРБ удрят отвътре. Прекрасен тандем, няма що

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Когато преди време ме сложиха в черния лист на Русия, мои съветски познати ме осведомиха, че предлагането за това е пристигнало от съветското посолство, от български олигарх и проруски сдружения. И в този момент е същото - ГЕРБ подтикна Газпром и Путин да ни спрат природния газ, с цел да провокират недоволство и смъкват държавното управление. На български това се назовава изменничество.
Прави извънредно усещания синхрона в офанзивите против българското държавно управление на ГЕРБ и Газпром, партньорство родено с парите за Южен и по-късно Турски поток - най-голямата геополитическа услуга, която България е правила на Путинова Русия, и която докара до нахлуването в Украйна.

Борисов и неговите хора в Булгаргаз - Николай Павлов, за който няма различен газ с изключение на съветския, умишлено се отхвърлиха от азерския газ и не нагнетиха задоволително природен газ в Чирен до 1 октомври 2021 година /с 100 милиона кубически метра по-малко/, с цел да основат неестествен дефицит на газ точно в интервала февруари-март - когато се разпростра войната на Путин. С това те сътвориха предпоставки за увеличаване на ролята на природния газ като оръжие за политическо въздействие и покоряване на България, в най-трудните за реагиране месеци на отоплителния сезон - март и април.

Обиняват Петков и компания, че са повода за прекъсване на съветския газ!?, тъй като отказали, в изискванията на война да подпишат нов контракт за доставка на природен газ с Газпром. И вместо да поддържат напъните на държавното управление за справяне със обстановката злорадстват, че се е вдигнала цената.

За някои може и да е изненада, само че това е същността на плана ГЕРБ - евроатлантическа фасада зад която се крие законспирирана проруска партия, чиято съществена цел е да обезпечи вътрешнополитическите рамки зе реализация на съветските стратегически цели. Докато даваше уверения на Запад за преданост, действителните пари, действителните дейности на Борисов бяха в интерес на Русия.

Делян Добрев образно показва това лицемерие с ярката си отбрана на позициите на съветския газ у нас и с лъжите и с полуистините. Турски поток няма нищо общо с преноса на газ за Гърция, който се осъществя по остарялата съществуваща преносна мрежа. Но кой да му каже че лъже нахално като обвързва 3 милиарда лв. откуп, който дадохме на Путин, с цел да могат Борисов и Пеевски да приберат 800 милиона евро от Южен поток. Обвиняват правителстото че не платило с рубли? Да, тези същите, суператлантиците!? приканват българското държавно управление да наруши европейските наказания и да заплати на господарите им от Кремъл?!

Стана ясно че прекъсването на природния газ е наказателна акция против България, откакто Газпром ни спря природния газ на никой различен, макар че не заплащат в рубли.
Газпром удрят извън, ГЕРБ удрят от вътрешната страна. Прекрасен тандем, няма що.
Продажни, корумпирани души. От вожда до последния апаш в тази партия на политическите олигарси. Как ви наподобява 350 кв м апартамент за 85 хиляди лв.!? Могат, крадат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР