ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Путин е напуснал бункера в Урал и вече е в Москва

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар във Facebook на Григор Лилов:

1. КАКВО СТАВА В КРЕМЪЛ?

*** Разпри в Съвета за сигурност на Русия: за какво изгубихме войната...

Кремъл разгласи, че следобяд ще се организира изключително заседание на Съвета за сигурност на Русия. По моите източници обаче съвещанието е стартирало в 10 часа (бел. ред. публикацията е оповестена през вчерашния ден, на 3 март). Както нощес оповестих, Путин е напуснал бункера в Урал и от през вчерашния ден е в Москва. Какво се разисква съгласно информацията, която събрах:

1. войната с Украйна и военната перспектива;

2. финансовата и икономическа вероятност на Русия;

3. по какъв начин да се водят договарянията за мир и от какво да се желае и от какво да не се отстъпи.

4. глобите.

Очертали са се крила: " сибирски мечки ", " гълъби ". " акробати " (балансиращи сред едните и другите)

Сибирските мечки са военните и ГРУ (Главно разследващо управление), както и външният министър Лавров.

Нещастието на сибирските мечки е в лъжите, че съветският боец и народ ще попилее Москва, в случай че загуби войната. Вече всички знаят, че това е заблуда.

Бедата им е, че армията единствено официално ще им се подчини, в случай че опитат опит за прелом и в действителност няма да вземе необятно присъединяване.

Нещастието им е, че елитната Кантемировска танкова дивизия и въздушно-десантната дивизия край Москва - и двете подсигуряват Кремъл против вълнения и преврат) са персонално предани на Путин и не са в послушание на Генщаба.

" Гълъбите " са ужасени от вероятността, в която заедно с " мечките " и " акробатите " вкараха Русия. " Акробатите " настояват, че не всичко е изгубено - нещо може да се резервира.

Путин към този момент мълчи и не взима отношение.

Стартът на съвещанието е бил с негово изпускане на нервите против всички присъстващи, наречени " цялостни некадърници, които в друго време щяха да ги разстрелват ". (използвани са и други прилагателни и хули, само че няма по какъв начин да потвърдя за достоверност)

РЕЗУЛТАТИ:

Решенията още не са завършени официално, само че някои към този момент ги има.

1. По точка " войната ".

*** Загубена е. Имало е огромни разпри сред крилата, нападки с викове и обиди

*** Западна Украйна ще устои и няма да бъде завладяна поради масираната помощ от света, каквито и сили да се хвърлят. Русия няма сили да удържи обстановката във към този момент окупираните територии с изключение на с всеобщ, всеобщ гнет, което ще разпали войната още веднъж в тях (моя бел. - тя не е серпантина, съпротивата продължава) и съветската войска ще се изправи против цялото население, включително и рускоговорящите.

*** единодушие за неотложно преустановяване на огъня още довечера и без условия, само че в последния миг на договарянията, като се дава време на военните да извърнат хода на войната (моя записка - абсурд);

*** единодушие с неотложно евакуиране на съветските войски от окупираните след от 24 февруари територии;

*** статуса на сепаратистките Донецк и Луганск - да се отсрочи и протака в хода на идващия стадий - мирните договаряния. Изтегляне на армадата съветски войски от тях, само че оставяне на спецчастите и някои професионални военни елементи под формата на локални милиции, Подсилване и превъоръжаване на по този начин нар. милиции с най-съвременно оръжие.

2. По точка " дереджето " вътре в Русия:

*** при всеобщи митинги за събаряне на властта - военно положение;

*** няма никаква друга опция за водач с изключение на Путин. Евентуална негова промяна (например заболяване) ще опустоши целия хайлайф. Вкл. " мечките " са изрично " за ".

*** стряскащи данни от премиера и Националната банка за обстановката с финансите и стопанската система. Практически е излязла от надзор поради глобите. Лоша прогноза за огромни банкови банкрути, хиперинфлация и фалит по външния дълг на Русия (моя бел. всички международни рейтингови организации внезапно снижиха оценката му)

*** освен западните компании понижават покупките на съветски нефт и първични материали, само че и Китай. (виж какво и за какво го е направил Китай в незабавните диалози с Байдън и Путин в поста ми от 2 часа нощеска " ДОПЪЛНЕНИЕ: КОЙ КАКВО ЩЕ ИСКА " ) Китайските банки стопират работата си с съветски банки, Пекин отхвърля половината от съветските доставките на петрол и на каменни въглища

ЗАСЕГА ТОЛКОВА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР