ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Борисов, Доган и хора от обкръжението на президента говорят в един глас

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар във Facebook на историка и политически анализатор Емил Соколов:

Агенти, ченгета, доносници, Руменовчаровци и други руменовци по през целия ден са на екран и изясняват какъв брой е неприятно новото държавно управление. Борисов, Доган и даже хора от обкръжението на президента приказват в един глас. Ламята има доста глави, само че коренът им е еднакъв. Слугите на проруската енергийна мафия са в суматоха. Всички са против смяната. Причините са няколко.

Първо, тези, на които се подиграваха, че все са усмихнати и доста проучват, секнаха далаверата 'Булгаргаз'. Посегнаха против съветските енергийни ползи разкриха кой кой е.

Второ, Харвард, както шеговито назовават новите ръководещи, се схващат с Македония, а не се пробват да я тласнат назад в съветската орбита.

Трето, правосъдната промяна е на дневен ред. Номерата на Гешев не минават и се търсят способи той да бъде отхвърлен.

Четвърто, корупцията се посочва с съответни имена и прякори. Закон, сходен на " Магнитски ", е напът да бъде въведен в България.

От една страна новото държавно управление е подложено на критика, че не прави нищо, само че от друга непрестанно е атакувано, че се бърка на всички места. Този абсурд се дължи на това, че смяната се случва, само че не се случва по този начин, както някои си я представяха. Вместо да е усмихната и наивна, смяната взе, че стана кардинална и сериозна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР