ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Мажд Алгафари: Имаш вакса - живееш. Немаш вакса - опраай са!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Разбрахте ли накъде отиват нещата?

Новият " ДЕМОКРАТИЧЕН РЕД " към този момент е в ход.

Няма пет-шест. От тук насетне това ще е. И, в случай че в Австралия към този момент го ползват, то след време ще е по целия свят. Това разяснява във " Facebook " Мажд Алгафари.

Имаш вакса - живееш. Немаш вакса - опраай са.

Не може кой по кое време си сака да се шляе из света.

И, в случай че " ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ " не можа да ни уплаши с терористите и да ни наложи нов ред за живеене, то в този момент с Келеш-19 ще го реализиран. Колкото повече им се връзваме, толкоз повече ще ни ръководят в боязън и взаимозависимост. Който е дисциплиниран по техните правила, ще живурка, а другите в ъгъла. Ще бъдат посочени с пръст. Ще биват наказвани по всякакъв начин. Забрана за пътешестване, за развлечение, за срещи, за работа, за развиване, за обучение, за здравна помощ - ЗА ЖИВОТ.

Благодаря на Господ, че бях от тези, които живяха най-малко няколко години в що годе естествен свят. Имах опцията на усетя същинския усет на доста артикули. Да пътувам умерено. Да видя цялостните села с хора и животни. Да пуша в самолета, във влака, в заведенията. Да изучавам и последвам, като абсорбирам знанията персонално от лектора и учителя. Да изляза с другари и компания. Да се забавлявам. Да подвигна булото от лицето на жена ми на сватбата с цел да я целуна, вместо да подвигам маската ѝ. Да плащам себестойността на тока и парното с добавена минимална облага, а не както в този момент - да заплащам себестойността и още 500%, които да отиват във веригата от медиатори. Да пребивавам в свят заобиколен от хора и другари, на които можеш да отидеш на посетители когато и да е.

Да пребивавам в свят надалеч от КАПИТАЛИЗМА.

Жал ми е за нашите деца и внуци, които няма да видят и усетят нищо от това, което е било.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР