ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Костадин Костадинов и Възраждане не са поредният кьорфишек в българската политика

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Костадин Костадинов и 'Възраждане' не са следващият ажиотаж, скеч и моментна идиотия в българския политически цирк. Който счита това подхожда наивно, лековерно и издавайки дъблоко недоумение за зависимостите и логиката, които движат политическия живот.
Костадинов и 'Възраждане' са действителна опасност за това ,
което сме съумели да консолидираме и подредим като някакво сходство на европейска народна власт за 30 години демократична еволюция.

Това разяснява във " Facebook " Христо Христев.

Когато преди години се отнесохме лековерно към изстъпленията на Волен Сидеров и позволихме години наред да издевателства на социална сцена, допуснахме да се банализира, т.е. да се трансформира в част от нормалното ни всекидневие крайното говорене в политиката и обществото. Екстремизмът като отношение към общия ни живот.

Крайността да се трансформира в норма на обществото и политическото другарство. Днес доста настоящи герои на това, което имаме като политически живот, са решили, че могат да ползват сходна тактика към Костадинов и 'Възраждане'. Костадинов ще мине по пътя на Сидеров...наивност и непознаване на механизмите, които движат политическото и обществото е това. Резултатът ще бъде банализиране на неофашизма в предрешния му проруски/пропутински вид.
И тоталното озверяване на българското общество ...
Костадинов и 'Възраждане' не могат да бъдат обсъждани като следващия кьорфишек на българската политическа сцена, тъй като тези герои намерено и непосредствено слагат под въпрос демокрацията, съществуването ни като общество, учредено на свободата на личността и върховенството на правото.

Те намерено пропагандират тоталитарно ръководство и декларират, че ще организират политически репресии, като ще изпращат в концетрационни лагери и уранови мини несъгласните с тяхната полтика. Това е официална поръчка за институционализирана политическа принуда от нацистки/болшевишки вид, отправена нееднократно. Включително след конституирането им като парламентарна групировка...
Тези герои на злото правят маса нарушавания
на законодателството, на Наказателния кодекс, на Конституцията посредством политическата си активност. Посягат на публичното здраве. Поставят в риск живота и здравето на доста хора. От това нищо не следва. Компететните органи на обществената власт се вършат, че Костадинов и 'Възражадне' не съществуват. Или са някаква нелепа смешка. Прокуратурата я няма, тъй като тук явно Пеевски ползи сега няма. Или са в противоположната посока.

В Народното събрание са оставени да приказват свободно каквото си желаят, все едно всеки глупак, определен в Народното събрание може да приказва каквото си реши от трибуната. Все едно Хитлер, нацизмът и Втората международна война в никакъв случай не са се състояли...

Ако, оттатък всичките условности,
вариации и пермутации на действителността у нас ,
в случай че в това, което имаме като някакви хора, които заемат всякакви публични длъжности на обществена власт, има най-малко трима индивида с глави и разсъдък на раменете, бива да виждат, че активността на Костадинов и 'Възраждане' е прям акт на тъпчене на законността, Конституцията, Наказателния кодекс и базисната човещина в България.

И на този опит за римейк на нещо приблизително сред Третия райх и болшевишката гражданска война в Русия би трябвало да има съответна реакция. Сега, не откакто деградацията обхване всичко.

И да. Само прям глупак може да мисли, че в една народна власт е разрешено всичко...включително да унищожиш демокрацията с демократични средства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР