ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Домашното кино работи за Борисов, не се отплесвайте

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
На днешната " светла " дата изненадващо научихме, че още по-изненадващо прокуратурата към този момент се е самосезирала след появяването на новата порция фотоси от покоите на Борисов. Такава изненада, че чак да ти увисне ченето, както на бай Тошо преди 32 години.

Хайде да помислим малко съществено.

Дали средноинтелигентен човек ще се върже на историята за Мата Хари, влезнала на пръсти и снимала кичозната пишман-гангстерска аранжировка, единствено на метър от спящите телеса на премиера на страната. Логиката сочи, че трикраният министър-председател май си е поиграл на режисьор. И фотосите работят само в негова изгода.

Създавайки и пускайки в пространството тези снимки, с лекост ще показа враговете си, " спретнали " му подобен кичозен компромат, като цялостни тъпанари, а твърдото ядро на нормалните му симпатизанти ще пустосват гадовете, проникнали безсрамно в покоите на отдъхващия за минутка след 24-часова промяна в интерес на трудещите се Вожд.

И не на последно място, внушението, че е падал " заплашителен секс " в тази " осквернена " от фотоапарата одая. " Гледат кой по какъв начин прави секс и теглят по половин милиард ", съобщи през днешния ден Борисов в Тетевен, разяснявайки появяването на новите-стари фотоси, прозорливо оставени за предизболен ресурс.

Нека народът знае, че Лидерът е същински мъж, това затвърждава доверието. Пък и в случай че един мъж не се похвали с нещо такова, то коствало ли си е занимавката. А от момента, в който се появиха фотосите, тематиката за безобразията на Автомагистрала " Хемус " просто се изпари от съзнанието и на малцината кардинално интересуващи се от протичащото се у нас.

Наскоро един младеж, роден след Виденовата зима, ме погледна с възхита и нескрита злоба, тъй като съм бил очевидец на мутренските времена. Не, не съм бил в формация, не се шашкайте, просто си живеех в България. " Как желая да съм в това време, какъв брой крепко е било. А какъв брой жалко е в този момент... ", сподели момчето. И, повярвайте, като него мислят мнозина.

Затова и пустото чекмедже с револвера и пачките няма да възмути никого - мислещите хора са наясно, че е авто режисура. Но може да възхити мнозина. Които с наслада биха заели мястото на Борисов с всичките му действителни или измислени екстри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР