ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

С Борисов начело ГЕРБ не може да добави избиратели

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Вече е кристално ясно, че за идващите парламентарни и президентски избори ГЕРБ ще залага на твърдото си ядро последователи. Борисов пусна в обращение нормалния си боеприпас от народняшко-просташки словоизлияния, изпълнени с клинично фукане, презрян плач, стъписващо смехотворни внушения и брутални измислици. По този метод няма по какъв начин да привлечеш нови гласоподаватели. Няма с какво да ги грабнеш. Негласуващите желаят нещо значително ново - и като метод, и като образ, и като изказ. Нови физиономии в краен случай. А тези условия не са разполагаем при някогашните ръководещи. При акцията на ГЕРБ, предстоящо поета " на ръчно " от Борисов, да се случи това би било осъществен парадокс.

Вероятно някогашният министър председател е наясно с това и си е сложил за задача да държи на любовната каишка тези гласоподаватели, които са му сигурни. И това става по метода, трансфорат в запазена марка на трикратния министър председател. С този човек отпред ГЕРБ може единствено да губи електорат, няма по какъв начин да прибавя - просто е невероятно някой ненадейно да изпита мощно привличане към управлявалите 12 години и най-много към водача им.

Никой обаче не знае какво ще се случи с партията, в случай че Борисов се отдръпна. За отстраняването му не може и да се мисли и евентуалните причинители на възможен пуч би трябвало да са наясно, че това би запратило ГЕРБ на бунището при Цветановата партия.

И в случай че изходът от президентските избори наподобява предначертан, то възможна победа на ГЕРБ на парламентарните, каквато сочат всички организации, би била чудесна опция за водачът на партията да се отдръпна. Знаем какъв брой му е значимо последно той да е победител. Онова с пребитите дузпи не беше смешка.

Ако му пука за партията, да влезе в ролята на Почетния хидроинженер.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР