ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Колтуклиева: “Полет над кукувиче гнездо” е положението

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Едно ще ви замоля, драги въстаници-народни избраници от “братството на почтените” - не подценявайте интелигентността на българите, не се подигравайте с нас!

Целият този несъвършен фарс с приемането на закона за НСО и водевила от през вчерашния ден и през днешния ден, си го съчинихте и режисирахте самите вие, само че тъй като не получихте аплодисменти, решихте да натегнете напрежението с измислицата за опасност за ликвидиране на Ива Митева. Кому въобще е нужно да протяга ръка на тази блага женица?! Колко пък мощна е нейната роля в политическия живот, за кого е опасност тя?

Моля, имайте почитание към Ива Митева! Не я превръщайте в парцалена кукла, не си я подхвърляйте сред Има Такъв Народ и ИБНИ! Пошло, грозно и неуместно е.

Сякаш не стана ясно и на уличните кучета пред Народното събрание, че през вчерашния ден Ива Митева беше спешена да напусне пленарната зала; Тошко Йорданов трябваше да я наругае наужким, че си потегля, само че тъй като е с дебелашки обноски, пресоли манджата и грубо я сконфузи. Работа ли му е въобще на ръководителя на българския парламент да се среща с основния държавен инспектор на Република Северна Македония Максим Ацевски, че той въобще не ѝ е на нивото?!

Нали сякаш закАно-проектите за НСО на ИБНИ и Има Такъв Народ са от първостепенна значимост в епичната им война с основния прокурор, за какво ще си излиза председателката, която е и съвносителка?! То пък като че ли, сваляйки му защитата - ще смъкват Иван Гешев от поста, де, само че нейсе, опитите дано не престават.

На българските закони това им е родилният белег - постоянно се вършат за избрани хора и по тази причина често-често се бродира по тях с десетки ремонти.

Аз да попитам, в случай че някой ден, недай си Боже, Христо Иванов сбъдне фантазията си и стане основен прокурор, отново ли ще би трябвало да се движи измежду националните маси без защита, а?! Ами, в случай че го замерят с яйца от щастливи кокошки - кой ще го избави от резила?

Милата Ива Митева, на която съчувствува, тъй като от разносвачка на папки из кабинетите на Народното събрание, седна на председателското място и някак се оправя в тази цялостна лудница, май ще би трябвало да си вземе довиждане с високия пост. Слави и Тошко ѝ подвигнаха мерника още преди седмица. Защо, ще попитате. Когато Атанас Атанасов сподели, че Ива Митева става за министър председател, тя не реагира; когато Николай Хаджигенов го повтори - тя още веднъж не сподели нищо. Едва на другия ден изясни нещо за това, че си тежи на мястото и не гледа към други столове. Грешка! Не се дава отговор по този начин, когато си повдигнат от властническа лидерска партия. Правилният отговор е: нашият водач господин Трифонов знае най-добре кой за какъв пост е подобаващ. Точка.

… А, бе, хора, дали пък в този момент Бойко Рашков няма да упрекна Бойко Борисов, че желае да накълца на кайма Ива Митева?! Смеете се вие, но какъв брой му е акъла на министър Дамаджан…ще намерят някой, който бил чул от различен, който пък знаел, че един от Дубай е изпратил факс до Министерство на вътрешните работи и хоп - разпити в отдел “Убийства”.

“Полет над кукувиче гнездо” е ситуацията.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР