ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Най-голямата опасност: ДПС-Пеевски-Русия да вземат позицията на гуверньор на БНБ чрез ИТН

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на политическия бежанец Петър Бояджиев:

Най-голямата заплаха сега за България не са нито предварителните избори, нито рецесиите като коронавирус и мигрантската. Опасността е Движение за права и свободи, Пеевски, надлежно Русия зад тях, да вземат позицията на гуверньор на Българската национална банка посредством Има Такъв Народ. Мафията ще постави неимоверни старания да стори това. И тук ще забележим дали Борисов и Доган ще се спогодят.

Ще забележим и коя наклонност взема превъзходство в Българска социалистическа партия, тъй като Доган и Има Такъв Народ имат единствено 94 гласа и сами не могат да съумеят, без явната или индиректна помощ на упоменатите.

Може би множеството хора не осъзнават високата степен на заплаха от слагането под надзор на тази значима институция. И по този начин тези, които с разсъдъка си желаят да бягат от евразийското въздействие, да не реват сега по Радев и Кирил Петков, а да помислят с главите си за бъдещето на България.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР