ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Не спрях да питам #КОЙ, после столчето ми остана празно

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Припомниха ми, че на този ден, преди 8 години избраха Пеевски за началник на ДАНС.

Два дни по-късно в студиото на утринния блок на бтв зададохме въпроса „ Кой предложи Пеевски? “ на тогавашния министър председател Пламен Орешарски. След това въпросът #КОЙ се трансформира в знак митингите през лятото на 2013 година Стана метафора на преодоляването на България и заживя собствен живот. Малко по-късно утринния блок на бтв спря излъчването си за повече от месец и аз се разделих с малкия екран.

И тъй като смятах, че въпросът КОЙ? е доста значим, не стопирах да го задавам, в другите му форми и нюанси и в ефира на Нова тв. Такива въпроси получаваха и Бойко Борисов, и Цв. Цветанов, и Движение за права и свободи, и Българска социалистическа партия, и всевъзможни патерици...После „ столчето ми остана празно “.

Чувам, че през миналите две седмици името на Пеевски се загатва в огромните тв студиа освен като „ най-големия донор “, а и по тематиките, за които трябваше да се пита и в последните 3-4 години. Пита се и се споделя не всъщност и без детайлности, само че въпреки всичко. Изглежда към този момент е по-лесно да се загатва това име.

Пиша това, тъй като въпросът Кой? е към момента настоящ. КОЙ? В неговите разграничи форми и прояви.

Ще има ли нов Кой или нищо не се е трансформирало? Или остарелият ще запее нова ария? Или ще слушаме същата ария, само че от други реализатори? Или няма да има Кой?

Без почтени публицисти и самостоятелни медии няма да получим отговорите на тези въпроси.

Да си пожелаем въпроси и отговори.

Политическа партия. Спомних си, че въпросът Кой? беше и непрекъсната част от декора ни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР