ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Нека ДПС се окаже там, където му е мястото - до партията на Божков

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
След като партията ”Българско лято”, на която Божков е основател, се намира в листата на компаниите и структурите, с които е нежелателно страната да поддържа връзка, дали Министерство на финансиите ще бъде по този начин положително да сложи в същия лист и Движение за права и свободи, като партия чийто член и народен представител в продължение на дълги години е лицето Пеевски. Защото другояче ще се сътвори чувство на липса на идентичен критерий на деяние?

И не следва ли и на двете партии да бъде отказано да правят разплащания с държавни структури, както и да бъде издадена рекомендация към всички частни такива.

А по какъв начин това се съотнася към партийните членове на тези структури, даже не мога и да си показва.

Но, когато е казано А, би трябвало да бъде казано и Б. И Движение за права и свободи да се окаже там, където му е мястото - до партията на Божков.

Хубаво, че ГЕРБ в никакъв случай не е имала нищо общо с Пеевски, както ни твърдят " мъпетите " на някогашните, че другояче и лицето Б.Б. щеше да даде фира.

А съществено казано, не след дълги старания, лицето Б.Б. и неговите присъдружни, няма по какъв начин да не се появят в описите.

То през днешния ден, това ни го споделя в явен текст и американската посланичка. Само в средите на ГЕРБ се чудят, кой ли е този политически водач, дето е бил редовно и непрестанно подкупен. Герберски матрьошки!

И въпреки всичко, не трябва да забравяме, че най-голямото до момента разкрито закононарушение е, че в държавната /т.н. правителствена/ болница са осъществявани неразрешени с европейското законодателство трансплантации.

И няма да е чудно, в случай че под шапката на бившето държавно управление изникне и някоя нарколаборатория. Не за друго, а просто с цел да се затвори цикълът.....

А междувремено, младежи ГЕРБ карат интензивен курс " ПЪРВИ СТЪПКИ В КОРУПЦИЯТА "! Основен преподавател е един политически водач...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР