ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Опасността, за която говорят ченгетата на ДС от ВМРО, не съществува

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Нека кажа няколко думи за мошениците от сестринската партия на Движение за права и свободи – Вътрешна македонска революционна организация и за операцията с вота от Турция. Числата приказват.

В най-успешната за Движение за права и свободи година при избора на комуниста Първанов за Президент, Движение за права и свободи съумя да му обезпечи малко под 100 000 гласа.

През 2017 година, когато партията на Ердоган несъмнено поддържаше ДОСТ, се получиха малко под 20 000 гласа за ДОСТ и малко над 10 000 за Движение за права и свободи.

При тези избори, където несъмнено партията на Ердоган поддържаше Движение за права и свободи, резултатът е малко над 20 000.

Така че заплахата, за която приказват чегетата на Държавна сигурност от Вътрешна македонска революционна организация, не съществува. Проблемът е, че и в Съединени американски щати, и във Англия българите не гласоподават за мошеници като Вътрешна македонска революционна организация и са лишени от правото си на глас. И в този момент една фракция от сътрудници на Държавна сигурност, която даже не влезе в Народното събрание, желае да се наложи на един новоизбран парламент.

Автор: Петър Бояджиев


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР