ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Илиян Василев: Загубихте, дами и господа властимащи

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Последните предизборни изяви на ГЕРБ ви вкарват в първите следизборни. Как по този начин толкоз години са знаели по какъв начин да преборят корупцията, пък си траели? Нали министър председателят и министрите са първенци по корупция, по какъв начин да се самопреборят? Концесията на летище София е извънреден образец в това отношение.

Преяждането с власт има главен " непряк " резултат загубата на слух и както при политически КОВИД - подушване. Ставаш мързелив, изчезва въображението, възторга, вдъхновението.

Вместо да промениш света, което е смисъла на живеенето и задачата на всеки човек, започваш да играеш в защита, да пазиш статуквото, да дърпаш ръчната и да спираш развиването. С времето идва развой на изгниване, ставаш болест, спънка, преграда, и организмът/живота просто те изхвърля.

За това и не схванаха предизвестието ми, че огромните медии, в този си нереформиран тип са ходещи трупове. Те си мислят още в категориите на контрола върху централните медии като поръчител за власт. Провалът на осведомителната им политика е цялостен. Цялата им тактика бе да овладеят централните медии - Българска национална телевизия, БНР, БТВ, Нова ТВ, от там да " осведомят " електората какво да мисли и по какъв начин да гласоподава. Пък се оказа, че народът всеобщо емигрира към мрежите и дребното различни осведомителни източници. Да, в мрежите има доста фалшив, само че нищо не може да се съпостави с държавния фалшив и следствията от него, с паралелната действителност. Успехите, които регистрират на фона на неуспехите в оправянето с рецесията, корупцията и срутва в правосъдната система, раждат изначало подозрение, по-късно отричане и най-после яд. Особено когато умират хора.

Севда ТВ трябваше да следи всяка стъпка на ББ и да насочи вниманието към него в режим - той приказва, народът слуша и се прекланя. Е, с този севернокорейски род съумяха да отвратят всички от Борисов, тъй като всяка наливна агитация има предел на толерантност, оттатък който ражда отричане, даже на подсъзнателно равнище. И протестният избор набъбна.
Те си мислят, че като пускат данни за хиляди инфектирани и стотици умряли от КОВИД 19 народът ще си остане в къщи?!

Наивници.

Гледам данните за Алтернативата е не мога да допускам на растежа на гледаемост. За една година!? Без реклами, без грантове, без нито един лев, отвън поддръжката на феновете.
Нещо като взаимоспомагателно медийно сдружение.

Още на времето им споделих - можете да вършиме черни описи на хора, които не би трябвало да бъдат допускани до екран, да хвърляте стотици милиони за зона на медиен комфорт на властта, само че в случай че огромните медии вършат занимания, само че са изпразнени от журналистика, от спор, от опълчване на разнообразни отзиви, хрумвания, и вместо цветни хора, в студио вкарвате единствено Райчев и Харизанов /с претенцията че те са водещи, а не последващи публичното мнение/ хората като водата ще намерят своя път до осведомителните източници, които им дават тази стока. До другите публицисти, които изпитват остра нужда да имат естрада и да приказват на феновете - като Милен Цветков, като Генка, като Сашо, Люба, Веско, Мира, Светла, Калин, Лили, Емилия, Поли, Иво, Горан и доста други.

Тази другата публицистика, която се прави с дребни пари, и разчита на феновете. Ситите и преяли с власт и пари медии не мога да бягат бързо и в конкуренцията изостават. Купите ли публицист, той умира.

Трансформацията на медийната среда стартира и няма връщане обратно.

Загубихте, дами и господа властимащи. Резултатът ще го видите на 5 април. И това е единствено началото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР