ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Путин откровено се подигра с Байдън

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Руският президент Владимир Путин " искрено се подигра с президента на Съединени американски щати за свое лично наслаждение ", съобщи известният водещ от Fox News Шон Ханити в предаването си. " И, почтено казано, аз като жител на Съединени американски щати намирам това за унизително ", съобщи тв водещият, написа Епицентър.бг.

Путин провокира президента на Съединени американски щати на спор " онлайн ", с цел да дискутират последните изказвания на Байдън, че съветският водач " ще си заплати " за намесата на Москва в президентските избори в Америка, както се твърди в отчет на американските спецслужби. " Току-що ми пристигна концепция да поканя президента Байдън да продължим нашата полемика, само че при изискване, че тя е в действителност онлайн. Но без закъснение, непосредствено и в обществен, директен диалог ", съобщи Путин в Москва, напомня Fox News думите на съветския водач.

" И за какво му е на Путин по този начин внезапно да предлага на Байдън диспути без време за подготовка? Какво бях тръгнал да споделям... Ако съпоставим Байдън през днешния ден с това, което той беше през 2012 година или даже през 2016, е видно, че президентът наподобява изключително слаб, вял, безсилен и да, постоянно очевидно не осъзнава какво се случва към него. Това е явно, не става въпрос за мозъчна хирургия ", разяснява Ханити. " Това е нашият общ проблем, " продължава коментаторът. " По света сега има голям брой злонамерени играчи, голям брой враждебни режими, като Путинска Русия, моллите в Иран, като ръководителя Си в Китай, като Северна Корея и Ким Чен Ун. И знаете ли какво? Те не се подлъгват наивно за положението на Джо Байдън. Те го учат и всеки ден деликатно наблюдават за нашите дейности. "

" Всички врагове на Америка, всички злонамерени играчи по света виждат това, за което ние жадуваме да приказваме свободно. За тъгите на днешния Джо Байдън - една сянка на това, което беше преди години и който очевидно с огромни старания се добутва до уикенда, " разяснява Шон Ханити. " И стигаме до най-важния въпрос: От изгода ли е всичко това за страната ни? От изгода ли е за свободния свят? Отговорът, естествено, е: В никакъв случай. Точно по тази причина един претендент в никакъв случай не би трябвало да се крие в мазето по време на цялата акция, с цел да не му задават сложни въпроси ", разяснява водещият. Шон Ханити разяснява и последните случаи, в които Байдън назовава вицето си Камала Харис " президент Харис ". Според него в словесните неточности на президента може би има някаква истина. " В последна сметка Камала Харис пое всички персонални диалози със международните водачи, а също така точно тя организира ежеседмичните срещи с държавния секретар. В последна сметка това в действителност може да е администрацията на Харис ", приключва коментара си Шон Ханити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР