ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Нека протестите продължат до победата на доброто

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
„ Тука се подиграват с парцела ти, с живота ти, с труда ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко битие, а ти мълчиш като риба и търпиш като вол...”

Христо Ботев

Събудихме се най-накрая. И дано всички да сме дружно срещу Хунтата!

Битката със Злото стартира! Изборите идват!

„ Нашият православен народ доближи до такова гнусно скотско състояние, щото и аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да стачкува срещу своите плътски теглила.

Тука се подиграват с парцела ти, с живота ти, с труда ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко битие, а ти мълчиш като риба и търпиш като вол, молиш се Богу като най-последния виновник и чакаш второто дохождане на Месия, с цел да добиеш премия за своите петвековни премеждия. Какво желаете от един сходен народ? Той е плебей, и плебей категоричен, и аз имам цялостно человеческо право да го прокълна от всичкото си сърце и душа, в случай че той и отсега нататък остане по този начин безучастен към своята горчива орис. Проклет да е този народ, в случай че не въстане срещу своите кръвопийци! "

Познахте ли от кого е този текст?

От великия Ботев, нали?!

Когото към този момент цензурираха в учебниците на нашите деца...

Казват, че Злото побеждавало, когато Доброто не е обединено. Но ето, че Обединението / не това на нашите „ национални избраници”/, а нашето, общобългарското стартира тази мирна гражданска война от лятото на 2020, за която към този момент се разчу от Канада до Нова Зеландия.

Преди 12 години много българи, разочаровани от неуспеха на Тройната коалиция, гласоподаваха с вяра за една нова партия. Видя им се перспективна, енергична, с една дума – нещо, неопетнено, напълно ново. Просто не подозираха тъкмо по какъв начин и тъкмо от кого е основана и какъв е водачът ѝ. А той е добър актьор и съумя да завоюва народа. „ Вие сте елементарни и аз съм елементарен, ще се разбереме!” По – късно се видя какъв брой коства, видя се и какви пакости направи на България. Видя се, че и ГЕРБ няма никаква стратегия и че е просто един мутренски проект- артикул на задкулисието, че ни донесе единствено беди, нелечима корупция, повсеместна нецензурност, поредност произшествия от всевъзможен жанр, и най- към този момент тотално мафиотизиране на властта. За това, последното, чак в родината на „ Коза ностра” И много ни се учудиха, та вестник „ Стампа” писа, че по този индикатор България към този момент е надминала Италия! Да, дестабилизирането, съсипването и разграбването на страната ни поведе бързо и напряко към дъното. И се случи по този начин, че всичко, което допреди Бойко мутрите реализираха с бухалки, в този момент се реализира „ легално” с държавни поръчки за всички от хунтата, та даже към този момент се секат предпазените гори...След Борисов – дупки, свлачища и срутища!

ДА ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ МАФИЯТА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ съдебномедицинска експертиза:

Първи по корупция от години, за която научи целият свят.

Първи по болести. Криза в опазването на здравето, най- скъпи медикаменти. Хаос в пандемията.

Първи по смъртност. Последни по раждаемост. Само през 2020 починаха от беднотия и неприятно опазване на здравето 112 000 българи.

Първи по емиграция на квалифицирани служащи и експерти, на младежи.

Първи по неначетеност.

И още тъй като:

Българската просвета е унищожена и унизена от нелепи промени,

некадърни министри- карикатури и хронично безпаричие.

Българското обучение, в миналото измежду първите в света, в този момент е в сериозна рецесия.

Защото ние сме последни по качеството и с най- ниска дълготрайност на живот.

С най- мизерните пенсии и заплати освен в Европейски Съюз, само че и в цяла Европа! Под тези в Албания и Косово!

С минимум непознати вложения от всички страни в Европейски Съюз. С най- неприятни и скъпи пътища. С поправки на ремонтите.

С най- алчни, корумпирани, нападателни, невъзпитани и некадърни управници на всички равнища. Все фрагменти на ГЕРБ!

Със заплашен междинен и малък бизнес. С безспорна власт на незаконни и алчни олигарси- милиардери, ограбили до край България!

С компрометирана правосъдна система и власт и нежелателен, наложен основен прокурор.

На последно място по независимост на словото в Европейски Съюз. Или 111-тото в света. С убивани, бити и преследвани публицисти! С полиция, която обслужва властта, само че не и народа.

Тоест, европейски „ шампиони” по всичко! Достойни сме за Книгата на Гинес!

А нашите некадърни управници от Групировката за Експресно Разграбване на България/ са първенци по лъжливост, крадливост, безочливост и дебелоочие.

Но бих добавил и нещо друго: отговорни сме си и самите ние. Избираме политици по- елементарни от нас, вършим непрекъснато тази неточност и не си даваме сметка за виновността си. После мъчно се надигаме. „ Мълчим като риби, поносим като волове!” / Христо Ботев / Но към този момент е време за генерална смяна. Защото както възкликна проф. Иван Илчев: „ Какви нищожества стоят отпред на страната?!”

И НЕКА ПРОТЕСТИТЕ НИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДО ПОБЕДАТА НА ДОБРОТО И ИСТИНАТА! ОСТАВКА И СЪД! И ВСИЧКИ ДА ДАДЕМ СВОЯ ГЛАС НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ДА Я СПАСИМ ОТ ХУНТАТА ГЕРБ!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР