ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Професоре, качването на ските никога не е случайно и безплатно!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Властите спипали синът на президента да се радостни с компания по несъответствуващ метод, на неуместно място и по неуместно време. Лоялен жител подал сигнал и неколцина от младежите били арестувани. После пуснати, а родителите щели платят съответни санкции.
Щом желаеме да сме правова страна, ще би трябвало да приемем случилото се като част от не/спазване на реда.

Тъкмо да приемем новината с нужната гражданска съвестност и ето ви изненада – от Президентството опровергаха информацията. Докато истината си пробие път, лъжата два пъти е обиколила земята, казвал Чърчил…

Нещото, което излиза отвън подтекста на случката е реакцията на здравния министър по случая. Той удостоверил пред публицисти, че да, там е бил и синът на президента, и че е измежду арестуваните. Хубава, сочна дописка и даже репортаж ще се получи. При това го споделя професор, а не някой от хората към или самият министър председател, да речем.

Министърът на опазването на здравето няколко пъти към този момент се появява в сюжети, които будят неразбиране. Прясна е още гледката в джипката, когато министър-председателят се хвалеше с маркировката на незавършен път и не даваше думата на професора. А беше неприятен миг за хората в пандемията.

Професоре. Докторе. Със сигурност знаеш, че министър-председателят не те е избрал инцидентно. Сигурно е, че си мислил за компромисите и цената. По-жестока ще е, в сравнение с си предполагал. Говорили сме с твой сътрудник преди теб заемал този пост, самичък се увери - по най-горчивия метод. Макар и министър, ти представляваш най-човешката и нужна от всички специалности. Да оставим недоволните, такива постоянно има, само че огромното мнозинство хора ви боготворят вас, медиците. Повярвай, по този начин е! Не стъпвай толкоз лековерно на ските, които ти подават. Не ги подават инцидентно. Случайности няма, самичък знаеш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР