ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

В САЩ назрява смъртоносна схватка

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Автор: Дмитрий Седов, fondsk.ru, превод от съветски: Никола Стефанов

След жестокия удар върху Тръмп, нанесен благодарение на провокацията в Капитолия на 6 януари, демократите продължиха настъплението по всички вероятни канали. В последните дни преди инаугурацията тази атака може да се изясни единствено с обстоятелството, че не е изключена опцията Тръмп да вкара военно състояние въз основа на „ Закона за въстанията “ от 1807 година Изчезналите от полезрението, изпълняващият длъжността министър на защитата Кристофър Милър и държавният секретар Майк Помпео, към момента са на страната на Тръмп. Веднага след провокацията в Капитолия Тръмп излетя за военновъздушната база " Дайс ". Привържениците му бяха разочаровани от тази постъпка. Те допускаха, че оставайки във Вашингтон, той може да назначи нов общоприет прокурор, който би взел под персонален надзор следствието на събитията по отношение на „ щурма “ на Капитолия, като по този метод лиши демократите от опцията да упрекват президента в „ подстрекаване към бунт “.

ФБР задържа 13 индивида от нахлулите в Капитолия и нито един от тях не принадлежеше към соросоидната „ Антифа “, въпреки че точно членовете на тази организация проникнаха първи в Капитолия благодарение на полицията. В блогосферата се популяризират видеоматериали с деятели на „ Антифа “, снимани на фона на интериора на Капитолия. Видимо последователите на Тръмп са попаднали там, следвайки членовете на „ Антифа “, без да подозират, че са въвлечени в провокация. Поради тази причина е належащо пламенно следствие, само че Тръмп не прибегна към такава мярка. Възможно е той да е бил в течение и на проектите на демократите за тотално блокиране на всички осведомителни канали, подкрепящи президента. На идващия ден Туитър блокира сметките на Тръмп и близкото му обграждане, а след него фирмите Apple Inc и Amazon.com постановиха ограничавания върху приложението Parler, към което се трансферираха милиони последователи на Тръмп.

Доминацията на демократите в осведомителното поле стана на практика тотална. Наблюдателите допускат, че Тръмп може да преодолее тази осведомителна обсада само благодарение на „ ексклузивен “ канал, настоящ самостоятелно от останалите медии, а това се асоциира с въвеждането на военно състояние. Демократите трескаво се пробват да предотвратят такава опция. Първият признак за това е решението на кмета на Вашингтон Мюриъл Баузър да продължи действието на комендантския час с още 15 дни, въпреки че на 6 януари беше оповестено, че той ще работи единствено едно денонощие. Най-удобният метод да бъдат изключени изненади от страна на Тръмп, в изискванията на настоящия комендантски час, е инаугурацията да се организира виртуално. Демократите се пробват да компрометират Тръмп по всички вероятни за това способи. Говорителят на Камарата на представителите на Конгреса, Нанси Пелоси, се свърза с ръководителя на обединявания комитет на шеф щабовете Марк Мили и го запита „ дали няма заплаха изваденият от равновесие Тръмп да прибегне до потребление на нуклеарното оръжие “. Тя особено се интересувала не може ли да бъде предотвратен позволява на „ неуравновесения Тръмп до кодовете за старт на ракетите, с цел да не се допусне той да стартира нуклеарна война “. Въпросът цели лишаването на Тръмп от пълномощията му на главнокомандващ. Мили обаче дал отговор, че армията съблюдава неутралитет във вътрешната политика. Мили споделил на Пелоси следното: „ Ние сме се заклели да следваме заповедите на своето гражданско управление и се подчиняваме на закона за надзор върху военните от гражданските управляващи “.

Пелоси дала също по този начин инструкции на апарата в Камарата на представителите да приготви бързо материали за импийчмънт на Тръмп, без да се изчаква инаугурацията. Този неин план още повече ще разцепи Америка, само че Нанси Пелоси има учредения да бърза. През нощта на 10 януари на 40% от територията на Пакистан беше изключено електричеството. Според мнението на блогърите това е било мероприятие на американските специфични служби, с цел да предотвратят подписването на съглашение сред китайска корпорация и General Electric за продажба на китайците на активи в размер на 5.2 трилиона $. Зад General Electric стоят такива производители на военна техника, като General Dynamics, Pratt & Wittney и Rolls Rois. В резултат на една такава договорка, технологиите за произвеждане на модерна бойна техника биха отишли в ръцете на Китай. В изискванията на политическа и осведомителна обсада администрацията на Тръмп не съумя в точния момент да извади на показ подготовката за тази договорка, а информацията за нея попадна при тях едвам след „ щурма “ на Капитолия, когато последователите на Тръмп иззеха компютрите на Нанси Пелоси и още 15 конгресмени демократи. В изискванията на недостиг от време, на специфичните служби не им оставаше нищо друго, с изключение на да хакнат електрическата мрежа на Пакистан, и хвърляйки страната в безпорядък, да предотвратят срещата на участниците в договорката.

Ако тези сведения се окажат правилни, въпросът за „ държавна измяна “ на цяла група авторитетни лица и интервенция на непозната страна в изборите на Съединени американски щати незабавно добиват осезаемо значение. Затова че екипът на Тръмп продължава пламенно да работи, свидетелства и подхвърлената в международните медии вест за ареста на римския папа Франциск по обвиняване в педофилия, детска порнография, наркотрафик и съпътстващи ги закононарушения. Тръмп търси мотив да реанимира абсурда от 2017 година, когато вследствие на ареста на магната педофил Джефри Епщайн в полезрението попаднаха фамилиите Клинтън, Обама и Ротшилд. Впоследствие Епштайн се „ самоуби “ в пандиза, а няколко очевидци, в това число и един помощник на ФБР, бяха убити и следствието влезе в задънена улица. Съдейки по всичко, в този момент от Рим ще тръгне нов поток от материали, тъй като италианската прокуратура има данни за връзките на педофилите от Ватикана с „ империята “ на Джефри Епщайн.

Блогърите оповестяват, че полицията в Съединени американски щати е сложила постове на границата с Канада, които ревизират всяка трета или пета кола за хора от листата на обвинени или обвинени в педофилия. Ясно е за какво педофилите бягат към Канада. Там канадския министър председател Джъстин Трюдо е прочут с педофилското си обграждане. Още един симптом за интензивността на Тръмп е разполагането на регулярна армия в Калифорния. С каква цел се прави това, няма информация. Ситуацията в Съединени американски щати е нажежена до краен лимит. Циркулира голямо количество непроверена информация, в това число и за това, че Тръмп към този момент е подписал декрет за въвеждане на военно състояние и скоро той ще бъде огласен.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР