ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Колко ни струва нарцисизмът на Онуй да се прави на Батман и Спасител?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Онуй отново хвърка с хеликоптер. Да инспектирал, видиш ли, по какъв начин вървяло строителството. Все едно нещо схваща от строителство или пък от каквото и да било с изключение на от обири и корупция. Но нарцисизмът е тежко заболяване и изисква ежедневна психотерапия, за която явно би трябвало да заплаща държавния бюджет, т.е. всички ние.

Хеликоптери за лечебни заведения и избавителни служби няма. Още е свеж образецът от оня ден, когато неналичието на хеликоптер проточи намирането и спасяването на туристите под връх Ботев и евентуално това закъснение стана причина за гибелта на човек. Но пък хеликоптер за персоналното его на Онуй постоянно се намира. Там никой даже не смее да пита какъв брой коства Онуй да се прави на Батман и Спасител!

Само, че аз слагам въпроса - какъв брой коства на час горивото и другите разноски за разходките на Онуй! Колко ни костват воайяжите с джипката с все защита на НСО и патрулни коли? Колко ни костват " инспекциите " Му, нищо, че нищо не схваща. Дори Тодор Живков с полупроводниците и проводниците ми наподобява към този момент същински мъдрец и интелектуалец спрямо персоналния му водач, който премиерства сега.

Въпросът по какъв начин се разрешава на Онуй да кара профилирания превоз на НСО от дълго време се слага, а службата се прави на ударена с влажен парцал, тъй като там очевидно мъже не работят. А обслужващ личен състав на Онуй да му подават кърпички и да Му обезпечават декор за фотките с матриЯла.

Затова, задавам въпроса: Колко на година от държавния бюджет ни коства нарцисизма на Онуй и какъв брой хеликоптера за избавяне на човешки животи могат да се купят с тези пари!!!

Елена Гунчева


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР