ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Татяна Кристи: Пиарът на човека на ГЕРБ в ООН набира скорост

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Мнение на Татяна Кристи, оповестено във Фейсбук

Слуховете и совалките на мутренското статукво да пльоснат за министър председател някоя по-рафинирана кукла на конци, стават все по-осезаеми. На задкулисието към този момент не му би трябвало некултурен тъпанар, който да носи толкоз доста негативи за България с безбройните си мутренски изцепки. За следващ път ще търсят някой сякаш „ неоцапан “ да го изтъпанчат като опция. Пиарът към Николай Младенов, пратеникът на ГЕРБ към Организация на обединените нации, стартира да набира скорост.

Наскоро този български политик и посланик, с банални корени от Държавна сигурност, отхвърли „ по персонални аргументи “ следващо си предопределение към интернационалната организация. Вчера в Ню Йорк Таймс се появи една публикация за активността му, която доста мирише на нагласен пиар по стила, по който е написана.

Кариерата на Младенов, чийто кум е Борисов, както споделих, е безумно банална имитация на хора с номенклатурен генезис – татко, чичо, членове на Държавна сигурност, той самият деен комсомолец, измененията от 1989 не му дават късмет за партийна и Държавна сигурност кариера, тъй като е още млад. Завършва естествено британската гимназия в София, естествено по-късно Международни връзки.

Както е известно, децата на някогашната комунистическа номенклатура бяха изстреляни след измененията по фондации, както въпросния, специализации/учене на Запад и несъмнено, автоматизирано в дипломатическата кариера и интернационалните организации. Младенов е от малко малко шлифован посланик с порядъчен британски, въпреки и с безумно скучно и клиширано говорене и лъчение. Типичен бюрократ от кариерата. Но той и няма по какъв начин друго за излъчва.

Следете с внимание тази персона с доближаване на изборите и няма да е неприятно някои публицисти – да вземем за пример тези от „ Свободна Европа “ да му зададат въпроси – дали счита да има нещо общо с идните парламентарни избори.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР