ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Раздуйте, че моем си праим кво си искам

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Самуил Димитров

" Иначе раздуйте това, че вкарах КФН по " Еврохолд " на тоя да му размажа физиономията, че не се преценява с мене ".

Тaка приказва един български политик от най-висша класа. Премиер-министър, началник и общественик. Политик с триумфи на европейската сцена и с искания, че и там му се слуша думата. Да, в XXI век в европейските страни водачите по този начин приказват. Който не има вяра, дано попита българската прокуратура.

Защото прокуратурата не видя нищо неправилно в този метод на говорене и ръководство на страната. Тъкмо противоположното, тотално отхвърли да се занимава с въпроси като меси ли се министър председателят Бойко Борисов в работата на (уж) самостоятелни държавни органи, споделя ли им кого да ударят и кого не, надвишава ли пълномощията си, работят ли институциите по поръчка и тем сходни маловажни въпроси.

Кратко припомняне – цитираната фраза е от запис, изминал в общественото пространство в средата на юни. Извън обяснението за „ Еврохолд “, в него имаше и други запаметяващи се лафове. Например по адрес на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева:

" Това не е незабавно, да ме търсите. Спешно е...спешно. Просто – споделя си, че е елементарна дамата и си кара. Когато си елементарен, е елементарно ".

Това във връзка знанията ѝ за арменския геноцид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР