ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Един маниак, докопал се до властта, задълбочава кризата

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Всеки ден един фанатик, докопал се до власта и жалките пажове без грам достолепие към него задълбочават рецесията в България. Уважавам тези хора които не стопираха митингите и бият алармата.
Чуйте го какво изрече през вчерашния ден по време на малоумната си разходка с пажовете си доктори. Ами това е пишело на всеки вход на лагерите на гибелта. Работата прави свободата. И гордо подрежда - болните оздравеят ли незабавно на работа. Абе кой си ти бе да определяш, кой по кое време ще оздравее и кой по кое време ще отиде на работа. И тези плюнки на задната седалка мълчат като риби. Май си отварят устата единствено като им хвърли парче зоб.

Пак дублирам моите най-искрени почетения към тези които не споделиха като Минеков, че бил изтощен и било по добре нищо да не се прави, а към тези които не престават да се борят и да участвуват в една битка, която към този момент десетилетия трае, за една България, естествена и европейска. Ами бай Илия не се ли уморяваше 33 години в комунистическите зандани. И тук ще прибавя отговорноста на Германия и персонално на канцлера Меркел, която помагна за трети път България да се озове в национална злополука. Да, тъй като не Западът сътвори и поддържа Борисов а единствено Германия. Първата международна война с Германия, резултат национална злополука. Втората международна война отново с тях и отново национална катастофа. Сега Германия сътвори и поддържа Борисов и отново с гневна скорост настава пагубна рецесия.

Петър Бояджиев, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР