ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Президентът Пънкар срещу Демократическата Деменция

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Преди четири години защити източници от Ню Йорк, с които бях в контакт, оповестиха тъкмо изборния резултат 10 дни преди изборите. Един от тези източници, нюйоркски бизнес-тайфун, непосредствен с защити Господари на Вселената, ръководещи Уолстрийт, още веднъж хваща югуларната вена: „ Дълбоката страна ръководи и републиканците, и демократите. Тръмп би трябвало да работи в границите на системата. Той го знае. Аз съм другар на Доналд и знам, че той желае да направи вярното нещо. Но той няма власт. Той сигурно желае да бъде другар с Русия и Китай. Той е предприемач. Той желае да прави покупко-продажби с страните, не да води война с тях. Ние сме измежду тези, които набелязаха главните линии на акцията му през 2016: не на фалшифицираните валути, които унищожават националните промишлености, не на неограничената имиграция, която унищожава заплатите на низшата класа и предизвиква различията с Русия и Китай. Почти нищо от това не се случи за четири години. “ Обаче, идва още един състезател от Ню Йорк: „ Тръмп прави 90% от това, което те желаят, по този начин или другояче. По-добре да задържим злодея на върха, с цел да има кого да упрекваме и пролетариатът да продължи да се върти в кръг. “ На финансовия фронт, което в никакъв случай няма да бъде прието обществено, е единствено Уолстрийт, който проектира чисто про-демократична фасада, само че в реалност не се интересува от безапелационна победа на демократите, тъй като това ще потопи борсата на Уолстрийт. Оспорвани/продължителни избори ще провокират същото – Голдман Сакс проектират призрачен сюжет със спад на S&P до единствено 3100 пункта. И по този начин, тихомълком пожеланият от Уолстрийт сюжет е победа на Тръмп и още по-сочни данъчни тежести, в паралел с целите на Уолстрийт, който обслужва Федералния Резерв, с цел да продължава да ръси трилиони долари за хеликоптери, каквото ще да става. В последна сметка, единствената политика в града е Уолстрийт да трансформира Федералния Резерв в хедж фонд...При демократите за разлика от социологията в предизборните акции казусът е напълно различен. Доказателствата демонстрират, че на митингите на " живия мъртъв " Джо има повече хора от екипа на Байдън и кореспонденти, в сравнение с демократически гласоподаватели от плът и кръв. Кампанията Байдън-Харис, демонстрирайки безподобните си ПР умения, организира конкуренцията като загадка акция... Трафалгарската група – която тъкмо предсказа изборите през 2016 – залага, че Тръмп ще завоюва изборите с дребна преднина от 275 гласа. Тоталната балканизация на културата в Съединените Щати и превръщането ѝ в непробиваеми контейнери от ирационалност предотвратява всяка опция за цивилизован спор. Това, което остава, е безкрайното възпроизвеждане на подправени артисти, армии от платени тролове, ботове, всеобщо отвращение, опаковано като шоколадов десерт, повсеместна нервност. Каквото и да става, бъдете подготвени за идна огромна кланица но Kill Bill.

Цялата планета е захласната, ужасена, шокирана и вцепенена от спектакъла по народна власт, изигран в сянката на месианския империализъм – изпълнен с една камара слузести, неопровержими октомврийски изненади (имат се поради изтеклите в Ню Йорк Поуст имейли за връзките на сина на Байдън с Украйна – б.пр.)

Намираме се напълно във Франк Ъндърууд територия (става дума за основния воин от сериала " Къща от карти " („ House of Cards”), първообраз на безсъвестен американски сенатор и след това президент – б. пр.) И както прилича на безспорното „ общество на симулакрума “, разказано от Бодрийар през безгрижните 80-те, всички тези прилики с известното шоу " Забележителна кечмания " („ Wrestlemania Spectacular”) явно не са просто съвпадане.

Нека стартираме с изследванията

Всякакви типове изследвания циркулират като въртящи се дервиши. Повечето акцентират звездния път на демократите към успеха и неизбежната автомагистрала към пъкъла на Тръмп. Проучване на Икономист (The Economist) дава на Джо „ живия мъртъв “ Байдън голям 91% късмет – помните ли Хилари през 2016? – за продобиване на изборната гилдия.

Заражда се подхранван от демократите консенсус към това, че Тръмп – безкрайно описван като подлудял, лунатик, прото-фашист, който е рисков за бизнеса по целия свят – ще оспорва резултатите във всеки воден от републиканците щат, който може да загуби с дребна разлика, като да вземем за пример Аризона, Флорида, Мичиган, Северна Каролина, Пенсилвания и Уисконсин.

В предизборните акции обаче казусът е напълно различен. Доказателствата демонстрират, че на митингите на " живия мъртъв " има повече хора от екипа на Байдън и кореспонденти, в сравнение с демократически гласоподаватели от плът и кръв. Кампанията Байдън-Харис, демонстрирайки безподобните си ПР умения, организира конкуренцията като загадка акция.

Дългосрочната тактика на отбора Тръмп наподобява беше разбулена от самия президент: „ Ще броим бюлетини през идващите две години (...) Имаме преимущество, в случай че отидем в Конгреса. Мисля, че е 26 на 22 или нещо сходно, тъй като се брои един глас за щат. “ Това е препоръка към 12-та корекция от Конституцията: в случай че щатските гласоподаватели не могат да изберат президент, решението се разпорежда на Конгреса. И там всеки от 50-те щата получава по един глас. Така че си представете дребните, следени от републиканците щати, като Аляска, Северна Дакота, Южна Дакота и Уайоминг (всеки с по един републиканец в Конгреса) да имат същата тежест като Калифорния (52-ма членове в Конгреса, 45 от тях демократи).

Авантаж за Тръмп: излиза, че в действителност е 26 на 22, с два – Пенсилвания и Мичиган – в общи линии сигурни.

Питай анализатора

Вътрешните републикански социологически проучвания сочат, че в случай че Байдън-Харис акцията не чука на ничия врата, то доброволците на Тръмп са налазили не по-малко от 20 милиона домове в колебаещите се щати.

Комбинирайте го с новото изследване на Галъп, че 56% от американците декларират, че са по-добре при ръководството на Тръмп, в сравнение с преди 4 години при Обама/Байдън. Наречете го отговор на „ Икономиката, глупако. “ (израз на Джеймс Карвил, стратегът на сполучливата президентска акция на Бил Клинтън през 1992 – б.пр.)

Трафалгарската група – която тъкмо предсказа изборите през 2016 – залага, че Тръмп ще завоюва изборите с дребна преднина от 275 гласа.

Топ-анализаторът на JP Morgan Марко Коланович изтощително отбелязва измененията в регистрацията на гласоподавателите, с цел да отхвърли съвсем всяко проучване, показващо загуба за демократите. Това подсказва, че Тръмп най-после може и да завоюва светата троица: Пенсилвания (20 гласа), Флорида (29 гласа) и Северна Каролина (15 гласа).

И за похлупак на всичко, нещо по-екзотично и от черна дупка, поглъщаща звезда, се случи през тази октомврийска седмица на изненадите: CNN реши да практикува същинска публицистика и разкости Нанси Пелоси пред камера.

Това може да бъде много неприятна прокоба за чакащия на опашката президент Камала Харис, която, малко на брой си спомнят, беше посочена за продължителка на оста Обама/Пелоси на загадка среща в Хамптънс през лятото на 2017.

Следвай парите

Сега дано последваме парите.

Това е забивка. За републиканците основният човек с парите е казино-схемаджията Шелдън Аделсън, който безусловно купи Конгреса за някакви 150 милиона $. За демократите това е Хаим Сабан, който има личен тинк танк и е индивидът с парите на Хилари. Демократическата деменция е в действителност кандидатура на индивида с парите.

За да го направя още по-разбираемо – и Аделсън, и Сабан са озверели поддръжници на Израел. Вътрешна информация на отстъпник на властта изяснява всичко напълно: „ Лицето на мафията Шелдън Аделсън финансира Тръмп като застраховка пред Израел, макар че Израел е за Хилари. “

Преди четири години защити източници от Ню Йорк, с които бях в контакт, оповестиха тъкмо изборния резултат 10 дни преди изборите.

Един от тези източници, нюйоркски бизнес-тайфун, непосредствен с защити Господари на Вселената, ръководещи " Уолстрийт ", още веднъж хваща югуларната вена:

„ Дълбоката страна ръководи и републиканците, и демократите. Тръмп би трябвало да работи в границите на системата. Той го знае. Аз съм другар на Доналд и знам, че той желае да направи вярното нещо. Но той няма власт. Той сигурно желае да бъде другар с Русия и Китай. Той е предприемач. Той желае да прави покупко-продажби с страните, не да води война с тях. Ние сме измежду тези, които набелязаха главните линии на акцията му през 2016: не на фалшифицираните валути, които унищожават националните промишлености, не на неограничената имиграция, която унищожава заплатите на низшата класа и предизвиква различията с Русия и Китай. Почти нищо от това не се случи за четири години. “

Обаче, идва още един състезател от Ню Йорк: „ Тръмп прави 90% от това, което те желаят, по този начин или другояче. По-добре да задържим злодея на върха, с цел да има кого да упрекваме и пролетариатът да продължи да се върти в кръг. “

На финансовия фронт, което в никакъв случай няма да бъде прието обществено, е единствено Уолстрийт, който проектира чисто про-демократична фасада, само че в реалност не се интересува от безапелационна победа на демократите, тъй като това ще потопи борсата на Уолстрийт. Оспорвани/продължителни избори ще провокират същото – " Голдман Сакс " проектират призрачен сюжет със спад на S&P до единствено 3100 пункта.

И по този начин, тихомълком пожеланият от " Уолстрийт " сюжет е победа на Тръмп и още по-сочни данъчни тежести, в паралел с целите на " Уолстрийт ", който обслужва Федералния Резерв, с цел да продължава да ръси трилиони долари за хеликоптери, каквото ще да става. В последна сметка, единствената политика в града е Уолстрийт да трансформира Федералния запас в хедж фонд.

От своя страна, единственото, което екипът на Тръмп сигурно не желае, е Велик рестарт, който ще бъде публично разгласен в Давос през януари 2021.

И всичко това до момента в който " Голдман Сакс ", още веднъж, е непреклонен, че единственият метод да „ спасим “ нацията от нейния голям, непрекъснато експлодиращ дълг, е да обезценим щатския $.

Хилари желае нова работа

В сенчестата игра (или заговора на кечистите) на опълчване на Тръмп против Дълбоката страна, различен от нюйоркските играчи удостоверява, че „ на Тръмп не му се разрешава да извърши огромна част от дневния си ред. Това ти демонстрира къде е същинската власт. Военно-индустриалният комплекс желае Тръмп в играта, тъй като той им дава всичко, което желаят за една гигантска военна структура. А Байдън няма да поеме сходен ангажимент. “

Клапър, Бренан, Коми и Мюлер „ просто изпълняваха заповеди и бяха предпазени. “ Колкото до военнолюбивата нарцистична хиена Хилари Клинтън, тя има потребност от победа на Байдън/Харис най-много с цел да остане вън от пандиза, като част от „ тайната “ договорка, подписана с Обама, която я накара да се откаже в интерес на някогашния президент, от позицията на в действителност водач на огромната демократическа партийна машина.

Всеки мислещ човек наоколо до властовия пояс знае, че " живият мъртъв " беше определен, тъй като не става даже и за предястие. Да предположим, че би бил определен за президент – същинската мощ зад трона ще бъде оста Обама-Пелоси и техните всекидневно обвинени господари. Добре пристигнали в царството на президент Камала.

Хилари обаче не оставя нищо на случайността, подсигурява се и не взима заложници. Тя таман оповести манифест от 5000 думи, който може да се преглежда като кандидатура за шефското място в Пентагона.

Фактът, че при всички обрати на играта основните вектори на Дълбоката страна не престават да бъдат недосегаеми, би трябвало да се преглежда като поговорката гарван гарвану око не вади. Повече от евентуално е Тръмп да е несръчен, когато става дума за асортимент на минионите, и повече от реалистично е в никакъв случай да не му е бил даван естествен избор: той е притиснат от престъпни екземпляри като Джина „ Кралицата на мъченията “ Хаспел, Мустака-скандалджия Джон Болтън и Майк „ Ние лъжем, ние мамим, ние крадем “ Помпео.

Което ни води до шефа на правосъдния департамент Уилям Бар и непрекъснат въпрос за мнозина доближени до властовия кръг: по какъв начин по този начин няма повдигнати обвинявания, при купищата доказателства за преплетените с Дълбоката страна измами.

Просто: Бар е от Централно разузнавателно управление на САЩ, част от остарялата тайфа на баща Буш, рекрутиран още до момента в който е в гимназията, през 1971. Когато баща Буш става шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ през 1976, Бар влиза в правния отдел на Централно разузнавателно управление на САЩ и стартира постоянното си нанагорнище, завършвайки през 1991 като основен юридически консултант в президентския кабинет на баща Буш.

Излишно е да прибавям, Бар поредно премазва всяко допустимо следствие против Буш, Клинтън и определени сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ, от BCCI (международна банка, оперираща на правилото на банковата загадка, за прикриване на измами от огромен мащаб – б.пр.), до кражбата на софтуера PROMIS (доставен на Департамента по правораздаване, след това обект на правосъдни каузи, с обвиняване, че Департаментът не е платил за услугата, а е пиратирал софтуера – б.пр.)

Никой не желае непринудено да си признае, че е участвал, когато Тръмп е избрал Бар – или по какъв начин Дълбоката страна е направила по този начин, че това да стане. Фактът е, че Бар беше назначен скоро след гибелта на баща Буш. Малко евентуално е екипът на Тръмп да е „ отделил “ фрагмента на Централно разузнавателно управление на САЩ от блатото – със или без 33 000-те изтрити имейла на Хилари.

И това е, което кара тези нюйоркски играчи да се обзалагат, че Бар няма да тръгне след нито една от звездите в галактиката на Дълбоката Държава.

И въпреки всичко факт е, че Националната Агенция за Сигурност е запазила всеки един диалог, чат или имейл в своите големи сървъри. Тръмп има властта да поръча всичко да бъде оповестено, както и направи. Обаче излиза, че на пролетариата беше препоръчан ситком на тематика " Четири лапи ".

„ Върнах се “ на стероиди

Тоталната балканизация на културата в Съединените Щати и превръщането ѝ в непробиваеми контейнери от ирационалност предотвратява всяка опция за цивилизован спор. Това, което остава, е безкрайното възпроизвеждане на подправени артисти, армии от платени тролове, ботове, всеобщо отвращение, опаковано като шоколадов десерт, повсеместна нервност.

Каквото и да става, бъдете подготвени за идна огромна кланица но Kill Bill (филм на Тарантино, присъщ със подиуми на принуждение и обезобразяване – б.пр.).

И в тази огнестрелна война – освен метафорично – се включва Джон Лайдън, прочут още като Джони Ротън, легендата на Секс Пистълс и гражданин на лъскавата част на Винъс Бийч в Ел Ей. Той гласоподава за Тръмп.

Това е същинското коронясване на Президента-Пънкар, единствено дето Тръмп е повече Village People („ Младежо, не тряа се скапваш “), в сравнение с Sex Pistols в „ Holiday in the Sun “, или пък Dead Kennedys в „ Holyday in Cambodia “ (авторът продължава аналогията си с пънк групи и техните албуми и части – б.пр.)

В унисон с изявата на Тръмп във Флорида: „ Върнах се на стероиди, движа разчувстваната многохилядна навалица като експерт и допълням с YMCA танцувални придвижвания най-после: „ Ще целуна хората и красивите дами... “

Сега го сравнете със Спящия Джо в Охайо, застанал пред... ами, никого: „ Аз се състезавам като горделив демократ... за Сената “. Миналата седмица поразителните 8 души се явиха на митинга на Байдън/Харис в Аризона.

И тази олелия върви, до момента в който пандемия със смъртен показател от почти 0,14%, съгласно оценката на СЗО, предизвиква на световната стопанска система загуба, не по-малка от голямата сума от 28 трилиона, съгласно Международния валутен фонд.

О, да, и не е свършило, до момента в който слабата Бритни пее „ Направих го още веднъж “.

Превод за " Гласове ": Екатерина Грънчарова

Източник: Strategic Culture Foundation

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР