ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Само аз ли имам чувството, че живеем в тъп виц?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Слави Трифонов, фейсбук:

Само аз ли имам възприятието, че живеем в тъп анекдот?

Вчера Бойко Борисов хвърча с хеликоптер и се хвали пред някакви саудитци с „ Балкански поток “, който е „ Турски поток “ и „ е прекрасен, но не е подготвен “. Повтарям – не е подготвен. Не знам с какво тъкмо се хвали министър-председателят, само че тоя „ Балкански поток “, който в България би трябвало да е с дължина 485 километра, щеше да е подготвен най-късно до 13 юни. Щото се строи по 5 километра дневно. Така излъга при започване на годината самият Борисов. И аз ви споделих, че лъже. Още тогава счетох, че в случай че се стори по 5 километра дневно, до 13 юни България ще има газопровод не от 485 километра, а от 1200 километра.

И се усъмних, че очевидно се строи на зиг-заг. Със строителство от по 5 километра дневно, през днешния ден България би трябвало да е построила газопровод с дължина 1710 километра. При нужни 485 километра. Излиза, че великият строител Бойко Борисов би трябвало да е построил освен българската част, само че да е построил и газопровода в Сърбия и Унгария, да е стигнал допустимо най-крайната точка на газопровода – хъба в град Баумгартен в Австрия и самоуверено да строи тръбата напред към дома на Ангела Меркел в Германия. “Дискавъри” би трябвало да снимат това.

Днес новия тъп анекдот на Борисов е, че дронът на президента, който снима в спалнята му в действителност не било дрон, а “прекрасна госпожа”.

В Деня на българската самостоятелност основният прокурор излезе с приветствен адрес в туитър като разгласи, че на 22 септември 1908 година България е станала " първата национална страна в Европейски Съюз ". Европейският съюз е учреден 85 години след българската самостоятелност, по тази причина аз се чудя каква тъкмо история е чел основният прокурор. Иван Гешев несъмнено е чел такава история: „ Цар Фердинанд подписва манифест за приемането на България в Европейския съюз, но не незабавно, а след 100 години “.

Действащият арбитър от Конституционния съд Филип Димитров се хвърли като Матросов на амбразурата да пази държавното управление на Бойко Борисов, което написа най-неграмотният план за нова Конституция. Явно в този съд и Филип Димитров е „ братиньо “ на Бойко Борисов.

В Деня на българската самостоятелност и Третото велико национално въстание Министерство на вътрешните работи пък иззе физиологичен разтвор за рани и водни боички от палатките на майките на децата с увреждания. И по този начин Министерство на вътрешните работи отбрани националната сигурност.

Шефът на военното ни разузнаване лъсна с чисто голи фотоси в интернет. Така националната сигурност отново беше обезпечена – непознатите разузнавания ще умрат от смях с нашия български Щирлиц.

Пак в Деня на българската самостоятелност, под мощни възгласи: „ Оставка “ Цвета Караянчева държа 6-минутна патетична тирада на „ Царевец “. И през цялото това време се усмихваше необятно, като че ли чува мощни възгласи: „ Вие сте интелигентна кърджалийска дама “.

Днес пък стана ясно, че здравният министър е разрешил на депутатите в зала да не носят маски, тъй като Народното събрание не било социална постройка, която обслужва жители. Така е - депутатите не обслужват жителите, а обслужват единствено себе си.

Всъщност, най-тъпият анекдот е, че след 77 дни на митинги, тия хора не престават да имат наглостта да не си подават оставките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР