ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Тайната дипломация на Борисов с Ердоган е национален позор

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Турският президент Реджеп е разговарял нощес по телефона с българския министър-председател, оповестява турският уебсайт Т24, само че досега пресслужбата на Министерски съвет крие информацията за този диалог.

Което значи единствено едно – телефонният диалог сред Ердоган и Борисов, по време на който са „ разисквани двустранните връзки, както и районни проблеми “, е следващата мръсна загадка на българския министър председател. Макар че в Брюксел не е никаква загадка ролята на Борисов като юрист на Ердоган.

Фактът, че в разгара на турско-гръцката рецесия за енергийните находища в Източното Средиземноморие Борисов беседва не с гръцкия министър председател, а с турския президент, е поддръжка за турската идея.

Българската взаимност с Ердоган е в цялостно несъгласие с позицията на Европейски Съюз и Съединени американски щати, които, уважавайки правилата на интернационалното право, твърдо стоят зад Гърция.

Всъщност васалната ни политика към Анкара разрешава на Ердоган да се изживява като пълновръстен член на Европейския съюз.

Тайната дипломация на Борисов е народен срам!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР