Фактът, че вече няколко дни няма положителен резултат от издирването

...
Фактът, че вече няколко дни няма положителен резултат от издирването
Коментари Харесай

Бивш шеф на служба Издирване в МВР за Сашко: Нищо чудно да е организирано от майката

Фактът, че към този момент няколко дни няма позитивен резултат от издирването на Александър от Перник, съгласно някогашния шеф на работа " Издирване " в Министерство на вътрешните работи Красимир Занев приказва за похищение. В студиото на  " Денят стартира "  той сподели, че това е една от сериозните версии, на която би трябвало да се обърне внимание.

" Трябва да се ревизира и каква е била кореспонденцията сред майката и бащата, защото преди време майката се е обаждала на бащата и желала да го вземе, където тя живее в Англия, само че той не ѝ го е давал. Нищо чудно да е проведено от нея или от други хора такова похищение. Или е в някоя изоставена къща или мазе - необитаеми. Но към този момент няколко дни без храна и вода на неговата възраст мъчно би издържал ", изясни Занев.

По думите му има доста сериозна огромна организация с толкоз доста сили - полицейски и доброволни. Всичко е координирано с полицията и нещата са под надзор. Според Красимир Занев към момента се работи по така наречен горещи следи.

" При такива случаи в първите дни да се организират бързи оперативно-издирвателни мероприятия, само че за жалост до този миг нямат резултат. Би трябвало тук да се включат и ловците, защото те могат да окажат помощ и да претърсят някои по-далечни региони ", добави Занев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР