Фактът, че се кандидатирам за евродепутат не означава край на

...
Фактът, че се кандидатирам за евродепутат не означава край на
Коментари Харесай

Иво Христов не може да прецени има ли разделение в БСП

Фактът, че се кандидатирам за евродепутат не значи завършек на моя честен ангажимент към президента. Това съобщи към този момент някогашният шеф на кабинета на президента Румен Радев Иво Христов . Той посочи в изявление за bTV, че " президентът не е феодал, ние не сме крепостни. "
На въпрос дали има разделяне в Българска социалистическа партия, Христов отвори, че не може да реши, защото към момента не е имал среща с гласоподаватели.
По думите му идните избори ще са решаващи за политическата обстановка, защото ще са основни за по-нататъшния ѝ процес. Според Христов в случай че Българска социалистическа партия победи ще се сътвори нова обстановка и условия за предварителни избори, до момента в който при победа на ГЕРБ " ще следим по какъв начин властта се бетонира. "
Според Христов " българската политическа реалност се трансформира в един фейлетон, в който Бойко Борисов споделя нещо, а ние го разясняваме. "
Той изясни, че не поддържа Истанбулската спогодба, защото тя е зле написан документ, с неприятно дефинирани термини, които при правосъдни процеси могат да родят рискови правосъдни прецеденти.
Христов посочи, че има апартамент в кв. " Гео Милев ", закупен през 2012 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР