Фактът, че привлича по-малко гласове на бивши тори от реформата,

...
Фактът, че привлича по-малко гласове на бивши тори от реформата,
Коментари Харесай

Консерваторите губят повече гласоподаватели през 2019 г. за реформата в Обединеното кралство, отколкото за лейбъристите, сочи проучване

Фактът, че притегля по-малко гласове на някогашни тори от промяната, демонстрира компликациите, които среща партията на сър Кийр Стармър при привличането на претенденти за промяна на торите.

Най-нова политика: Премиерът споделя, че чиновниците са щастливи да работят в номер 10

По-малко от половината - 40% - от гласоподавателите на торите през 2019 година споделят, че се придържат към консерваторите, в случай че на следващия ден има избори, до момента в който 23% не Не знам и 7% не биха дали своят вот.

Бившите гласоподаватели на торите от са може би най-важното полесражение за консервативните стратези на идващите избори и техните известия и политика са предопределени да се насочат съответно към тази група.

Около 44% от гласоподавателите избраха консерваторите на изборите през 2019 година, а в този момент това е спаднало до 24%.

Rail затварянето на билетните каси е анулирано след противоположния завой на държавното управление

Така че какво ще се случи с някогашните гласоподаватели на Торите - и дали те в последна сметка ще се върнат в партията - е основно.

Фактът, че единствено дребен брой са трансформирали своята честност към лейбъристите дава на торите дребен лъч вяра в миг, в който са - макар че даже и да се показват допустимо най-добре в тази група, те отново ще се борят да завоюват.

Проучването на YouGov се занимава с възгледите на гласоподавателите на торите от 2019 година, които в този момент се назовават ​​нерешителни. Тук има позитивни знаци за консерваторите.

Риши Сунак получава чиста позитивна оценка, отбелязвайки +7 процентни пункта, което е доста по-положително от публиката като цяло. Въпреки това Keir Starmer получава доста негативна оценка, която е доста по-лоша от популацията като цяло.

За междинния гласоподавател най-важните тематики са стопанската система, здравето и убежището.

< p> Въпреки това, измежду нерешителните гласоподаватели, които поддържаха торите през 2019 година, имиграцията е главният проблем, даже малко по-висок от стопанската система.

Ето за какво торите дефинират имиграцията като един от най-големите си проблеми. < /p>

Прочетете още:

Патрик Инглиш, който организира анкетата за YouGov, сподели, че това са „ решаваща група гласоподаватели “.

< p> „ Когато в действителност се задълбочите какъв вид гласоподаватели са тези, кои са те, какво мислят по проблемите, в действителност наподобява има някои окуражаващи цифри за консерваторите “, сподели той.

“ Те правят оценка Rishi Sunak по-високо, в сравнение с правят оценка Keir Starmer. "

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Анкета добави: „ Те правят оценка по-високо Консервативната партия в сравнение с Лейбъристката партия.

„ Те се интересуват от проблемите, за които консерваторите желаят да приказват, като имиграцията, в доста по-голяма степен от тези, които са подготвени да създадат скок към Лейбъристите.

„ И по тази причина сега считаме, че единствено към един на всеки 10 от тях ни споделят, че съществено обмислят да гласоподават за лейбъристите на идващите избори. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР