Фактът, че през 21 век ще започне глобална война между

...
Фактът, че през 21 век ще започне глобална война между
Коментари Харесай

Монаси вещаят: Третата световна война ще започне от Сърбия!

Фактът, че през 21 век ще стартира световна война сред Изтока и Запада, е споменаван от доста пророци и свети отци. Това твърди и одеският дъртак Йона, който споделя на своите сподвижници, че вижда огнен лък, който с единия си край опира в Близкия изток (в Сирия), а с другия - в северната част на Европа. Полският ясновидец Кшищоф Яцковски загатва за идната война в Европа. Съвсем неотдавна той предизвести сънародниците си, че не би трябвало да се намесват във военни дейности в Украйна - това заплашва страната от колапс: германците ще заселят западната й част, а южната ще бъде отделена. Ученият Еберхард Виндек, живял в Полша през 15 век, и много модерният екстрасенс от Австрия Готфрид декор Верденберг предизвестяват за огромна война сред Изтока и Запада. И по този начин, какво ни чака?

Старецът Гавриил

Сръбският православен старейшина Гавриил Бошнянски предсказва разделянето на Югославия още през 80-те години. Той също по този начин споделя на монахините от манастира Стубал, че ще има война с Косово, че мюсюлманите ще вдигнат оръжие против сърбите, ще изрежат кръстове на православните църкви и ще колят християни и че страната ще загуби Санджак и Черна гора.

Старейшината предсказва сложни времена за Сърбия, които чакат хората заради упадъка на морала и подкупите. Съдейки по неговите прогнози, проблемите на Сърбия към момента не са завършили: враговете ще откъснат Войводина от страната (сега тя е самостоятелна област), а народът ще обеднее дотам, че ще идва от градовете в търсене на храна. Хората ще умират бързо, тъй като питейната вода ще бъде нищожна. Фабриките и заводите ще спрат. Централизираната власт ще бъде разтърсена и всеки град ще има свои лични ръководители. Белград към този момент няма да бъде столица на Сърбия.

Възраждането на страната ще стартира едвам когато в Русия се възвърне автокрацията. Само обединявайки се и възлагайки очакванията си на Бога, православните нации ще могат да победят враговете. Очевидно някакъв тип прелом чака Албания като източник на омраза: старецът споделя, че страната „ ще бъде потопена в море “, албанците ще се опитат да избягат на кораби, само че не всички ще имат шанс – доста ще паднат зад борда и ще се удавят. Трудно е да се каже дали монахът е имал поради естествено злополучие или е приказвал алегорично, защото под „ море “ в православието се схващат нации. След успеха на православието в Сърбия ще се появи нова столица - град Крушевац, а самите сърби, разпръснати по света от войни и беди, ще стартират да се събират в родината си.

Тадей Витовнишки

Тадей Витовнишки предсказва гибелта на Милошевич.

Покойният свещеник на сръбския народ, старецът Тадей Витовнишки, още през 1999 година предсказва гибелта на президента Милошевич и рухването на Косово. Той споделя още, че през 21 век Съединени американски щати още веднъж ще стартират да преследват сърбите, страната ще страда, само че спасението ще пристигна ненадейно от Божиите ръце: Америка и целият западен свят ще паднат, американците ще изтеглят войските си от бази в Косово, албанците ще изчезнат от лицето на земята, а Сърбия чака обединяване: всички земи, които е изгубила вследствие на западното подтисничество, ще й се върнат.

Западните страни ще изпаднат в безпорядък и апетит, а немските дипломати ще дойдат при сърбите да молят за храна, тъй като в Сърбия зърното ще пораства, само че не и на Запад. Но Русия ще нахрани всички. По това време в Русия ще ръководи цар с името Михаил, а в Сърбия, където народът също ще възвърне самодържавието, царят ще се споделя Андрей.

Матей Врестенски

Старейшина Матей Врестенски непосредствено показва, че Третата международна война ще стартира от Сърбия. Това ще бъде война на „ чудесния нов свят “ против Русия. Ще отнеме милиони животи, само че Русия ще бъде победител. Въпреки обстоятелството, че страната няма да окупира непознати страни, тя ще може да възвърне мира, реда и изгубения баланс на земята. Православният светец Козма Етол, живял през 18 век, също твърди, че най-голямата война в света ще стартира от Сърбия - в Далмация. Вярно е, че в този момент тези земи към този момент не принадлежат на Сърбия, това е територията на Хърватия и Черна гора.

Предшестващи събития

Монах Леонтий Ивановски предизвестява, че първо, преди войната, в Русия „ още веднъж ще дойдат комунистите на власт “ и преследването на православните ще стартира още веднъж. Второ, йерархията на Православната черква намерено ще се сговори с католиците и ще стартира да раздава православни храмове на еретици. Трето, както предизвестява Паисий Атонски, турците ще стартират да строят язовир в горното течение на Ефрат и да напояват полетата си с вода.

Вече е издигната водноелектрическа централа на Ефрат в Турция, почнало е преследването на православните в Украйна, а разколническата украинска черква, отпаднала от Руската православна черква, служи на ползите на Запада и папата, само че не и православното население. Оказва се, че за Третата международна всичко е готово?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР