Факт, свикнали сме да свързваме Calvin Klein с хубави качества

...
Факт, свикнали сме да свързваме Calvin Klein с хубави качества
Коментари Харесай

Calvin Klein обещава горещ старт на лятото

Факт, привикнали сме да свързваме Calvin Klein с хубави качества като комфорт, немарливост, сетивност. Също факт, емблематичните модели на американската фешън къща постоянно вършат усещане и тези в новата им пролетно-лятна сбирка не са изключение.

Дънките   идват в ъпдейтнати цветове и са направени от еластичен разтеглив деним за по-свободно придвижване през целия ден, якетата връщат духа на 90-те, полите придават непокорен свършек на визията, а банските и празненство предложенията – о, те са просто съвършени.

 Calvin Klein

Напоследък съвсем всичко, което слиза от стилния подиум и което виждаме в огромните акции на обичаните марки, е на двата полюса. Calvin Klein обаче още веднъж лавира сред чувството за провокация и обичайна минималистичност.

 Calvin Klein

 Calvin Klein

Банските са динамични, дръзки, носят чувство за прохлада. Голяма част от тях са въодушевени от обичани архивни модели и направени от новаторски материали. Разбира се, оферират разнообразни текстури, а емблематичното лого не остава неусетно.

И този сезон няма верен отговор. Може да заложите на цялостен бански в синьо, което наподобява зашеметяващо под парещото слънце и дава обещание съвършени Instagram и TikTok моменти. Може да изберете типичен черен сет. Налице са и атрактивните принтове, които сме привикнали да виждаме по бельото, само че в този момент ще пренесем на плажа. Комбинацията от бяло и розово е съвършена, изключително в случай че сте решили да бягате от семплостта, само че не желаете да я видите някъде в далечината.

 Calvin Klein

Роклите ли? Те са ефирни и леки – без значение дали ще ги “хвърлите от горната страна ”, или ще се появите с тях на най-горещата празненство локация в Миконос, да вземем за пример. Презрамките са тънки, в случай че въобще съществуват, цветовете са земни или приглушено неонови.

 Calvin Klein

 Calvin Klein

Ние се влюбихме в това деним попадение, което просто чака да го комбинирате с класическото дънково яке. Този сезон то е направено от 100% рециклиран памук, разполага с двойни джобове и алегорични лого детайли, обещаващи да устоят теста на времето.

Не знаем за вас, само че ние май сме безусловно подготвени за лятото.

Открийте своите нови обичани модели в магазините на Calvin Klein в Serdika Center и Paradise Center.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР