Факт: Кокосовото масло е един от най-разнообразните продукти в кухнята

...
Факт: Кокосовото масло е един от най-разнообразните продукти в кухнята
Коментари Харесай

Ето какво да добавите към сутрешното си кафе за допълнителна доза здраве

Факт: Кокосовото масло е един от най-разнообразните артикули в кухнята ви. Искате да готвите? Сгответе зеленчуците си в него. Нуждаете се от средство за премахване на грим? Нанесете върху лицето си преди лягане и измийте. Да, сладко миришещото кокосово масло е публично най-разнообразно употребяваното домакинско произведение. Но най-модерният метод да употребявате този артикул? Поставете го в кафето си.
Да, хората прибавят супена лъжица (или две) кокосово масло в утринната си чаша кафе. Някои назовават ​​това кето кафе, а ето за какво е добре за здравето.
Какви са изгодите? Кокосово масло е натурален източник на МСТ (триглицериди със междинна верига) - форма на наситена мастна киселина, която по-бързо се всмуква от организма спрямо други мазнини. И съгласно поддръжниците (кетогенни почитатели на диета, като Алисия Викандър, софтуерни магнати и запалянковци от биохак), прибавянето му към вашата диета може да помогне да се потисне гладът, да се подтиква метаболизма ви и да се усилят енергийните равнища. За в този момент няма научни доказателства за това, само че това е наклонност, която се разраства непрестанно и няма никакви признаци да изчезне скоро. Затова, пробвайте. Може да сте спокойни, че даже да няма изброените резултати, няма и да ви навреди.
Какъв усет ще има кафето ви с добавено кокосово масло? Присъдата се оказва друга при всеки: Някои споделят, че се получава кремообразна напитка, пенлива и вкусна, до момента в който други споделят, че е мазна и е много груба. (Топ съвет: Смесете маслото до момента в който наливате кафето си, вместо да го добавяте към към този момент цялостната чаша.)
И по този начин, уместно ли е за вас? Ако се пробвате да намалите калориите или да ограничите приема на мазнини, евентуално това би трябвало да се пропусне. Но в случай че желаете да се възползвате от кето режима на хранене, осигурете на тялото си спомагателна доза мазнини с кокосов мирис като добавите лъжичка кокосово масло към утринното си кафе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР