Факт е, че в момента има напрежение в българския бизнес.

...
Факт е, че в момента има напрежение в българския бизнес.
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Независимо кой е на власт, бизнесът винаги ще скача и ще иска


Факт е, че сега има напрежение в българския бизнес. Независимо кой е на власт, бизнесът скача и желае това, което може да изскопчи. Това показа в изявление за " Лице в лице " по bTV депутатът от Петър Кънев.

Той уточни, че би трябвало да се търси баланс между ръководещите и работодателите, с цел да се реализира резултат, и регистрира инфлацията като максимален проблем пред страната.

Правителството сега стъпва по плаващи пясъци – пандемията още не е отминала, имаме война, от трета страна е и казусът с енергоносителите, добави Кънев.

На въпрос дали България е подготвена да размени лв. с еврото националният представител изясни, че отговорът би трябвало да пристигна от Европейската централна банка. Той добави, че от социалистическата партия ще желаят на българските жители да се обясни какви ще са плюсовете и минусите от приемането на единната европейска валута.

По отношение на признатия през днешния ден от Народното събрание на първо четене законопроект за колекторските компании Петър Кънев акцентира, че в тази сфера се въртят 4 милиарда лв. и че с признатия закон ще бъдат изчистени всички проблеми.

Това няма да важи единствено за банковите заеми, защото те се подчиняват на Закона за банките. Всички останали заеми – бързи, колекторски, ще бъдат в границите на този закон, разясни депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР