Факт е, че сега повече от всякога фирмите разчитат на

...
Факт е, че сега повече от всякога фирмите разчитат на
Коментари Харесай

ERP с нови бизнес тенденции през 2022

Факт е, че в този момент повече от всеки път компаниите разчитат на ERP за вярното си действие, от ръководство на човешките запаси и финанси до автоматизацията на маркетинга и електронната търговия. Всяка година ERP се развива и включва все по-нови технологии и повече функционалности и следва най-новите пазарни трендове. Нека разгледаме по-отблизо тези процеси.

Персонализирани ERP решения

Въпреки че до неотдавна решенията „ всичко в едно “ наподобява имаха мощни поддръжници в света на бизнеса, през 2022 година се чака те да останат в предишното. Новата наклонност демонстрира, че ще създадем една крачка напред, като доставчиците оферират по-персонализирани решения, защото актуалните дават верните принадлежности за основаване на персонализирано преживяване.

Затова чакаме ERP решенията да предложат още по-интегриран и персонализиран потребителски интерфейс през идващите две години, като по този метод ще станат по-ориентирани към клиентите, а и по-достъпни. С развиването на новите технологии, като AI, ERP решенията ще могат да се интегрират безпроблемно с сходни нововъведения, което ще докара до генериране на нови процеси и изцяло усъвършенстван ERP пейзаж.

Мобилна поддръжка

Отминаха дните, когато потребителите имаха достъп до ERP решения единствено от едно устройство. Интегрираната мобилна поддръжка ще бъде една от основните характерности на актуалния ERP за 2022 година и по-късно . Има доста разновидности и артикули, които обезпечават добре функционираща мобилна поддържка, само че един от най-хубавите образци на българския пазар за бизнес мобилни решения са и.

Мобилната поддръжка освен предлага достъп до данни в придвижване, само че също по този начин носи спомагателни преимущества като опцията за осъществяване на разнообразни задания когато и да е и на всички места . Благодарение на към този момент устойчивото определяне на отдалечената работа , чиновниците могат да извършват бек-енд и фронт-енд задания, без значение къде се намират.

Освен това се предизвиква съдействието за отдалечени групи в разнообразни часови зони. Мобилната поддръжка усъвършенства връзката сред екипите, свеждайки до най-малко закъсненията.

Анализи в действително време

Достъпът до данни в действително време предлага обилни изгоди за бизнеса. Анализът в действително време се употребява от членовете на екипа за възстановяване на гъвкавостта на техните интервенции и е ключът към точна информация в действително време и ръководството на логистиката. Не е изненадващо, че ERP системите оферират информация в действително време като съществена характерност.

Бизнесът разчита на навременна и точна информация. Ето за какво ERP системите се концентрират върху даването на бизнеса със средства за събиране на надеждна информация в действително време. Разбира се, не става въпрос единствено за събиране на данни. Анализът в действително време способства за безпроблемното действие на бизнеса посредством непрекъсната връзка на всички съответстващи данни към всички отдели. През 2022 година чакаме по-силен фокус върху информацията в действително време, която разрешава на бизнеса да взема верните решения .

Мощен разбор на данни

Въпреки че някои по-стари системи могат да събират и провеждат данни, те нямат мощните функционалности за разбор на данни на актуалните. През 2022 година чакаме съществуването на повече принадлежности, визуализация на данни и вградени разбори, които ще оказват помощ на бизнес водачите да вземат решения въз основа на данни и да плануват бъдещи трендове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР