„Факт е, че санитарно-епидемиологичните мерки дават резултат. Факт е, че

...
„Факт е, че санитарно-епидемиологичните мерки дават резултат. Факт е, че
Коментари Харесай

Свиленски: Борисов не иска парламентът да работи. Той иска диктатура

„ Факт е, че санитарно-епидемиологичните ограничения дават резултат. Факт е, че това са единствените вероятни все още ограничения – обществената отдалеченост и изолираност. Факт е обаче, че никой не споделя на българските жители докога, какво следва по-късно.

Ние сме за това- ограниченията да работят до тогава, докато са нужни, българските жители да знаят какво се случва, да знаят докога ще се случва и решенията за изключително състояние да се взимат 2-3 дни преди да са изтекли, а не 23 дни преди да са изтекли. Когато министър председателят Борисов пристигна в Народното събрание на 13 март да желае поддръжка за изключителното състояние, я получи от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", само че против това - когато изтече този един месец, да пристигна още веднъж в Народното събрание с анализи- какво се е случило досега и какво следва.

Само че на 20-тия ден той не пристигна в Народното събрание, а разпореди на депутатите си да гласоподават за увеличение на изключителното състояние. Затова не го подкрепихме “. Това сподели Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, пред Канал 3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР