Факт е, че рок звездите също остаряват - въпреки че

...
Факт е, че рок звездите също остаряват - въпреки че
Коментари Харесай

Кой колко секси остарява - 9 от легендарните фронтмени на рок музиката

Факт е, че рок звездите също остаряват - макар че тяхната " дива младост " всекидневно продължава десетилетия по-дълго спрямо всички нас. А в случай че към това прибавим и обстоятелството, че времето е не особени благосклонно към тези, които одобряват фразата " секс, опиати и рокендрол " прекомерно безусловно, то не е учудващо, че легендите на постоянно си отиват прекомерно рано.
 Защо рок музиката се назовава
Защо рок музиката се назовава " рок "

Ако някой върл почитател е пропуснал

Въпреки това има някои измежду тях, които съумяват да запазят с годините своя сексапил и омагьосване - и своето положително здравословно положение. От Stars Insider ни показват кои са те.

Мик Джагър

През ранните си години Мик Джагър, емблематичният  на Rolling Stones, плени почитателите със своя сексапил.

Днес,на 80-годишна възраст и с над пет десетилетия опит в музикалната промишленост, рок ветеранът несъмнено не има присъщия си юношески тип. Въпреки това, с помощта на добре спазвана строга диета и постоянни извършения, той остава еластичен и изпълнен с жизнеспособност.

Робърт Плант

Фронтменът на Led Zeppelin има оня привлекателен сексапил, който неустоимо пленяваше и продължава да пленява дълги години почитателите. Той се дължи както на отличителния му глас, по този начин и на харизматичното театрално държание.

Сега, достигнал своите 75 години, изпълнителят е същински знак на рок музиката.

Guns N` Roses доближава пика на своята популярност през 90-те години на предишния век. А Аксел Роуз се трансформира в безспорен любимец на дамската публика.

За страдание, в резултат на години корист с алкохол и наркотични субстанции, през днешния ден музикантът наподобява доста по-възрастен от действителната си години - 61.

Вокалистът на Bon Jovi постоянно съумява да се отличи със своята харизма - даже по време на ерата на " огромните коси " през 80-те години.

С положителната си форма, артистът остава модел за подражателство и до през днешния ден даже на други застаряващи рокаджии по света. На 61 години американски реализатор към момента се откроява като един от най-атрактивните музиканти на своето време.

Ози Озбърн

Противоречивият фронтмен на  постоянно се е отличавал със своята екстравагантност и необичайно възприятие за комизъм. И, несъмнено, музика, която основава.

Но дългогодишната корист с разнообразни субстанции и несъразмерната консумация на алкохол не му " простят " и в този момент, на 74 години, Ози страда от безчет здравословни проблеми.

Боно

Ирландския артист от  постоянно е споделял през годините, че прави всичко допустимо да поддържа своята добра физическа форма и изцяло здраве - с цел да се показва оптимално добре на сцената.

И това в този момент " работи " в негова изгода. Противно на 63-годишната му възраст години, стройната му фигура и младежкия тип опонират на всички стандарти, които човек може да има за застаряващия рокер.

Брус Спрингстийн

Американският артист постоянно е твърдял за себе си, че е елементарен човек. И това се вижда през годините, макар гения, триумфа, добър външен тип и скромното му отношение.

На 74 години през днешния ден, Брус неслучайно е извоювал статуса си на една от най-атрактивните в света.

Боб Дилън

Музикантът, който е извънредно почитана фигура от епохата на фолк рока, оказва надълбоко въздействие върху изпълнителите и основатели на музика от цяло едно потомство.

На 82-годишна понастоящем, американският артист е приет с всички съществени оценки в промишлеността, в това число Нобеловата премия за литература през 2016 година
 46 години по-късно - по какъв начин Motorhead изпревариха времето с едноименния си дебютен албум
46 години по-късно - по какъв начин Motorhead изпревариха времето с едноименния си дебютен албум

Законодатели в рока

Еди Ведър

Фронтменът на Pearl Jam постоянно е привличал с гения и чара си. И даже и в този момент, когато остарява грациозно с времето.

58-годишната артист към момента излъчва моден и изтънчен сексапил, с който постоянно е завладявал публиката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР