Факт е, че при такива тежки престъпления, които са свързани

...
Факт е, че при такива тежки престъпления, които са свързани
Коментари Харесай

Младен Маринов с извънредна информация за ужаса в Овча купел

Факт е, че при такива тежки закононарушения, които са свързани със загуба на близки и гибел, не може в никакъв случай да се откри цялостна правдивост и отмъщение за загубата. От една страна, би трябвало да се откри правдивост, а от друга - това да стане бързо ", сподели вътрешният министър Младен Маринов в студиото на " Неделята на NOVA ". 

" Гледайки в предишното, постоянно когато е имало митинги, са следвали законодателни промени. В разследване на този публичен напън има импортирани няколко законопроекта и следва да бъдат гласувани в Народното събрание ", разкри той.

Маринов означи, че е значимо да има механизъм и инструмент за откриване на такива тежки закононарушения. 

" Целта на съкратеното правосъдно разследване е когато има задоволително доказателства да се избегне дългото разследване. Има избран интервал, в който може да се стои в следствения арест.

Едно закононарушение, което е нанесло материални вреди, може да има правдивост, само че когато се отнеме живот, би трябвало да има опция съда да преценя дали да приложи това ", изясни още министърът.

" Съкратеното правосъдно разследване се ползва автоматизирано, в случай че има условия. След като обществото реагира по подобен понятен метод, би трябвало да помислим дали не трябва да има смяна. Това е моя позиция като човек ", уточни Маринов. 

" Полфрийман се намира в дома в Бусманци и чака да му бъде публикуван паспорт от Австралия ", сподели още той.  

" Случаят в " Овча купел " няма нищо общо с този в Лясковец. Лицето страда от психическо заболяване ", изясни той. 

Маринов увери, че няма обстановка, в която да заплашва живота на други жители, както и своя живот.

" Колегите са обкръжили региона, с цел да бъде арестуван. Предполагам, че сътрудниците вършат организация и скоро ще бъде изведен. Не сме подхванали деяние за влизане в жилището, тъй като няма опасност за безстопанствен живот ", заключи вътрешният министър.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР