Факт е, че правителството се провали - заради некадърност, корупция

...
Факт е, че правителството се провали - заради некадърност, корупция
Коментари Харесай

Делян Добрев: Това правителство се провали заради некадърност, корупция и лобизъм

Факт е, че държавното управление се провали - поради несръчност, корупция и лобизъм. Това сподели в ефира на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„ Винаги сме желали оставката на кабинета. Месеци наред към този момент. От това, което се случва напоследък се вижда, че няма ръководещо болшинство – има кавги, в това число корупционни, сред ръководещите. Считаме, че в този момент е моментът да желаяме един подобен избор на съмнение. Според мен той е и просрочен – поради обстановката, в което се намираме сега. Висока инфлация, която не е привнесена – тя не е поради войната, тъй като в Европа инфлацията е на половина на нашата. Тя се дължи на ръководството на това държавно управление “, изясни Добрев.

По думите му ГЕРБ желаят в действителност да падне държавното управление. „ Не знаем дали ще падне, тъй като не знаем през идващите седем дни какъв брой депутати ще накупят от ръководещата коалиция”, акцентира той.

На въпрос политическата му групировка говорила ли е с Има Такъв Народ, с цел да има и техните гласове при гласуването на вота на съмнение, Добрев съобщи: „ Говори се, че още депутати ще изоставен. Не сме водили сходни договаряния. Ако приказваме – по-скоро ще е в посока, в случай че вотът е сполучлив, какво се случва по-късно. Но е реалност, че държавното управление се провали – поради несръчност, корупция и лобизъм. Това държавно управление не може да ръководи повече страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР