Факт е, че пациентите са склонни да крият някои сексуални

...
Факт е, че пациентите са склонни да крият някои сексуални
Коментари Харесай

Вибраторът превъзхожда мъжа при женския оргазъм

" Факт е, че пациентите са склонни да крият някои полови желания. Не е извънредно при обзор при сексолог пациентът да премълчи информация за половото си държание или съзнателно да я изопачи. Мога да разгадавам единствено на практическия си опит ", декларира Елена Малахова, сексолог, представена от Lenta.ru.
" Най-популярната полова процедура към този момент няколко години е BDSM. Тя остава наклонност както за мъжете, по този начин и за дамите. Не мисля, че това е директно обвързвано с пандемията. Влечението към тази тематика може да се наблюдава, тъй като този коренен садизъм/мазохизъм, от една страна, е остарял по природа и надлежно за доста хора такова увлечение е в несъзнаваното. Второ, влечението към доминиране-подчинение (като полова тенденция) е обвързвано с характерностите и изискванията на психосексуалното развиване. Трето, в този момент в доста филми и книги тази тематика се разпространява, демонстрира се по най-атрактивния метод. Естествено, хората гледат и стартират да употребяват тези практики. Възниква индукция (б. р. - в логиката на психиката, механизъм за образуване у децата на несъмнено отношение към родителя ). BDSM претекстовете нямат нищо общо със секса, това държание въобще не е за секс, а за игра на връзките родител-дете. Тук има доста сюжети, един от тях е пресъздаването на контакт с властна, нападателна майка посредством секс ", изясни експертът.
" Гледането на порно зачести освен при необвързаните, само че и от тези, които имат връзка. В моята процедура да вземем за пример имаше подобен случай: брачната половинка подозираше брачна половинка си в измяна, само че се оказа, че той просто гледа порно. И той предпочиташе подобен полов сюжет, който не можеше да ѝ предложи - гледаше порно с потребление на физическо принуждение против сътрудник ", декларира Малахова.
" По време на всяка рецесия тревогата у индивида се усилва. Има следната връзка: с тревога либидото се покачва, поражда обезщетителна реакция. Такава връзка може да се наблюдава да вземем за пример при компулсивните мастурбатори, при ексхибиционистите. При стрес и нараснали равнища на тревога половата интензивност може да се усили ", споделя сексологът.
" Двойките употребяват секс играчки по редица аргументи. Първо, човек желае секс освен с сътрудник, второ, качеството на секса/отношенията не е приемливо, трето, няма задоволително заостреност и многообразие от чувства. По отношение на втората причина, когато си купува играчка, човек си мисли нещо сходно: „ Ако купя играчка, в случай че играем ролева игра, връзките ни като двойка ще се подобрят. “ Разбира се, това не е по този начин, тъй като няма вътрешна работа за смяна на взаимоотношението в двойка. Но у човек се основава заблуда, че той е направил някакво деяние (купил си играчка) и в този момент, както в обстановката с вълшебно хапче, несъмнено ще се случи знамение ", изяснява Малахова и дава образец:.
" Една двойка си купи вибратор за стимулиране на клитора на жена по време на партньорски секс. Жената бързо се научи да реализира оргазъм, употребявайки играчката на последната скорост, което докара до консолидирането на този способ на неадаптивна мастурбация Имаше какофония в секса. Една жена не може да реализира оргазъм с сътрудник, тъй като сътрудникът ѝ не може да подтиква клитора и да пресъздаде чувствата, които стимулацията провокира с вибратор - нито с пръст, нито с език, нито с член. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР