Факт е, че мъжете, които биха могли да устоят на

...
Факт е, че мъжете, които биха могли да устоят на
Коментари Харесай

Геро се държи като влюбен тийнейджър около Джулиана Гани

Факт е, че мъжете, които биха могли да устоят на Джулиана Гани, по никакъв начин не са доста. Герасим Георгиев – Геро да вземем за пример не е измежду тях и отдалеко си проличава, че има благосклонности към русото прелъщение.

 

„ Само на мен ли ми се коства, че Геро си пада по Джулиана Гани, дори малко се спича от нея. Много е сладостен по този начин “, разяснява фенка на предаването. Не може да се отхвърли, че когато е до нея, Геро се държи като влюбен младеж, който се тормози към харесваната госпожица.

 

Друга зрителка пък отбелязва, че Геро харесва Джули и двамата си отиват. Мъж й дава отговор „ банковата му сметка е дебела колкото него, ще я бъде тая работа “, явно визирайки, че силиконката си пада по заможни мъже, само че в действителност е тъкмо противоположното. На процедура Джулиана Гани постоянно си избира елементарни момчета, без огромни финансови благоприятни условия, с цел да може тя да е индивидът с парите и да командва парада.

Гани има зад тила си три брака, два от които провалени. И трите обаче са с мъже, които са доста по-бедни от нея. Последният й брачен партньор Теодор Гецов е редови служител на реда във Велико Търново, получаващ заплата в размер на 2000 лева – пари, които Джулката изкарва за няколко часа.

 

Геро също е фамилен от 16 години и двамата със брачната половинка му Цвета Гагарова имат щерка Йохана. Макар по обучение брачната половинка му да е кинезитерапевт, работи като кореспондент в Нова тв. През 2006 година избрала публицистиката пред медицината, когато почнала работа в телевизия „ Здраве “. Дотогава се трудила като кинезитерапевт в болничното заведение по кардио хирургия „ Света Екатерина “. Интересите й са ориентирани към медицината, спорта и театъра.

Макар Геро да е правилен на жена си, сърцето му го тегли към дребната Джулка с огромните бомби.

Едва ли би развалил фамилията си поради силиконката, нито пък тя ще му обърне внимание, поради обстоятелството, че си пада единствено по атлетични мъже, само че пък в профил си личат благосклонностите му към нея – изненадата на този сезон на „ Капките “. Носителката на купата „ Мис силикон “, е единствената звън сферата на музиката и изкуството, само че се оправя не по-лошо от останалите

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР