Факт е, че когато се запознаваш с някого онлайн, няма

...
Факт е, че когато се запознаваш с някого онлайн, няма
Коментари Харесай

Този мъж измами десетки жени в Tinder! Истинската история на The Tinder Swindler

Факт е, че когато се запознаваш с някого онлайн, няма по какъв начин да знаеш кой тъкмо седи от другата страна. Но какво ще се случи, в случай че все излизаш с някого онлайн на срещи и този човек се окаже лъжец? Именно това споделя хитовият напоследък документален филм на Netflix - The Tinder Swindler или " Мошеникът от Tinder ". 

Виж още: All Of Us Are Dead ли е новият Squid Game? Нов корейски сериал чупи връх след връх

Филмът споделя историите на няколко дами, които попадат в клопката на Саймън Левиев. На първата им среща Саймън качва Сесили Фиелхьо на частен аероплан и дружно летят от Лондон до... България. Двамата се срещат в Tinder и единствено няколко часа откакто се откриват в хотела в България, Саймън декларира, че му се постанова да отиде на незабавно бизнес пътешестване. Предлага на Сесили да пътува с него. Тя търси името му в Гугъл и остава изумена - Саймън Левиев е синът на " бащата на диамантите " Лев Левиев, руско-израелски диамантен олигарх. 

Сесили небрежно оправя багажа си и потегля, единствено за остане няколко дни по-късно с разрушено сърце и с 200 хиляди $ заем.

Виж още: В Холивуд беснеят: Не трябвало да се дават тези функции на бели артисти! 

Но Сесили не е единствена. И други дами попадат в същия капан. Каква е схемата? Саймън стартира да си написа с дами в Tinder, убеждава ги, че е богат човек, занимаващ се с диаманти, и стартира връзка от разстояние с жертвата си. Междувременно той " пътува по работа ". Капанът хлопва, когато Саймън изпраща известие на дамата, че е в заплаха, праща фотоси, на които се вижда сякаш неговия телохранител, който е ранен, а жертвата би трябвало да изпрати огромна сума за откуп. 

Истината е, че Саймън е мислил дълго време схемата и в действителност Саймън Левиев даже не е истинкото му име. Той си го сменя напълно законно за бъдещи измами. В последна сметка той е търсен в куп европейски страни, а през 2019 година е наказан на няколко месеца затвор. В момента Саймън е на независимост и живее в Израел. 

Виж още: Gen Z с тотално друго схващане за емоджитата и тяхното значение 

Преди филмът да стане подобен шлагер Саймън има към 100 хиляди почитатели в Instagram. След като филмът е качен в платформата, той заключва профила си, а няколко дни по-късно го и деактивира. " Благодаря на всички за поддръжката. Скоро ще споделя моята част на историята ", е последното нещо, което той написа там.

Изображение: https://www.instagram.com/simone_levievv_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР